18.8 C
Chania
Monday, May 27, 2024

Δημόσια Διαβούλευση για την «Περιφερειακή Στρατηγική Καταπολέμησης της Φτώχειας και Κοινωνικής Ένταξης»

Ημερομηνία:

Η Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο των προτεραιοτήτων σχεδιασμού της για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 αλλά και της αιρεσιμότητας T.O9.1 του ΕΣΠΑ 2014-2020, σχεδιάζει μια «Περιφερειακή Στρατηγική Καταπολέμησης της Φτώχειας και Κοινωνικής Ένταξης».

Η Περιφέρεια Κρήτης θέτει σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το Σχέδιο της Περιφερειακής Στρατηγικής Καταπολέμησης της Φτώχειας και Κοινωνικής Ένταξης και προσκαλεί  όλους τους φορείς και τους πολίτες της Κρήτης να διατυπώσουν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους, οι οποίες θα ληφθούν υπόψη, κατά την τελική επεξεργασία του Σχεδίου.

Η Περιφερειακή Στρατηγική Καταπολέμησης της Φτώχειας και Κοινωνικής Ένταξης για την Κρήτη θα καθορίζει τους στόχους, τις προτεραιότητες και το σχέδιο δράσης για την Κοινωνική Ένταξη σε περιφερειακό επίπεδο, το μίγμα πολιτικής που θα κινητοποιήσει και θα ενισχύσει τη συμμετοχή όλων των φορέων άσκησης πολιτικής καθώς και τις δράσεις που θα συγχρηματοδοτηθούν στο πλαίσιο του ΕΠ «Κρήτη» 2014-2020 (Θ.Σ. 9)

Το Σχέδιο της Στρατηγικής έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΥΔ ΕΠ Περιφέρειας Κρήτης  www.pepkritis.gr. Οι προτάσεις – απόψεις – παρατηρήσεις θα πρέπει να αποστέλλονται είτε ηλεκτρονικά στο e-mail : kriti@mou.gr είτε έντυπα στην ΕΥΔ ΕΠ Περιφέρειας Κρήτης, Δουκός Μποφώρ 7, 71202 Ηράκλειο.

Η Δημόσια Διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ