17.8 C
Chania
Sunday, May 5, 2024

ΔΗ.ΠΑ.Κ Χανίων: Ανεπιθύμητος ο Ευάγγελος Βενιζέλος στα Χανιά!

Ημερομηνία:

Εκφράζοντας τα ανάλογα αισθήματα και της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού των Χανίων, ως ΔΗΠΑΚ (Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση) Χανίων, θεωρούμε θρασύτατη εκ μέρους της κυβέρνησης δωσίλογων πρόκληση, την παρουσία του εκ των πρωτεργατών της μνημονιακής εξαθλίωσης και των παλιότερων κυβερνητικών πολιτικών που συνειδητά οδήγησαν σε αυτήν, στα Χανιά την Παρασκευή 11/7/2013.

Όσο κι αν η θρασύτατη εδώ επίσκεψή του θα είναι αστυνομοκρατούμενη και “θωρακισμένη” με μύρια δρακόντια μέτρα όπως την εποχή της άλλης ξενοκίνητης χούντας, από την οργή του λαού, όπως όλες οι “εμφανίσεις” κυβερνητικών Εφιαλτών σε όλη την Ελλάδα, όπου πάει κι όπου σταθεί στα αιματοβαμμένα με αμέτρητους αγώνες για Λευτεριά, Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη, χώματα της χανιώτικης γης, θα τον συνοδεύει η κατακραυγή, η βαθιά περιφρόνηση των Χανιωτών.

Όπως ακριβώς πράτταμε στις απόπειρες “λαϊκών συγκεντρώσεων” των παλιών χουντικών και η εκφρασμένη από καιρό προειδοποίηση του ελληνικού λαού πως πέφτοντας σύντομα η κυβέρνηση των δωσίλογων, όλοι οι συνυπεύθυνοι για την κατάντια της πατρίδας και του λαού μας θα λογοδοτήσουν νόμιμα για την διαπραχθείσα και συνεχιζόμενη εσχάτη εθνική προδοσία στην ανελέητη κρίση πραγματικά αδέκαστων οργάνων και θεσμών που θα φέρει η κατάκτηση λαϊκής κυριαρχίας!

Εκ της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΗ.ΠΑ.Κ Χανίων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...