15.8 C
Chania
Sunday, May 5, 2024

Διάσημος Αμερικανός επενδύει στην Κρήτη – «Ξετρελαμένοι» οι Αμερικανοί με το μικροκλίμα της Κρήτης

Ημερομηνία:

Της Ευαγγελίας Καρεκλάκη

Ένας από τους πιο διάσημους Αμερικανούς παίκτες ποδοσφαίρου (και με τηλεοπτική παρουσία) υπέγραψε πριν από λίγες ημέρες συμβόλαιο για την αγορά πολυτελών κατοικιών στην ευρύτερη περιοχή της Μιλάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοφιλής Αμερικανός παίκτης, πριν προχωρήσει στην υπογραφή των συμβολαίων, έκανε ταξίδι-αστραπή στην Κρήτη από την Αμερική προκειμένου να δει από κοντά το πολυτελές συγκρότημα, την ευρύτερη περιοχή και να πάρει λίγη «γεύση» από Κρήτη.

Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι παρέμεινε στην Κρήτη μόλις δύο ημέρες, ωστόσο ήταν αρκετές για να τον… κερδίσουν, να προχωρήσει στην υπογραφή των συμβολαίων αλλά και να αποτελέσει, κατά κάποιον τρόπο, «διαφημιστή» του νησιού σε ανθρώπους του κύκλου του.

Οι Αμερικανοί δεν μπορούν να πιστέψουν ότι στα τέλη Απριλίου η Κρήτη έχει χιόνι

«Ξετρελαμένοι» οι Αμερικανοί με το μικροκλίμα της Κρήτης

Το τελευταίο χρονικό διάστημα καταγράφεται έντονο ενδιαφέρον για την αγορά ακινήτων στην Κρήτη από Αμερικανούς. Ήδη τις ημέρες αυτές βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για την αγορά ακινήτων ακόμα και με σκοπό την ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με άξονα την δημιουργία πρότυπων αθλητικών κέντρων με πολλαπλές δράσεις.

Οι Αμερικανοί φέρονται να έχουν ξετρελαθεί με την Κρήτη, την ομορφιά των τοπίων και κυρίως τις αντιθέσεις της. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι Απρίλη μήνα ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα και ταυτόχρονα να κάνουν σκι στις χιονισμένες πλαγιές του Ψηλορείτη.

Το αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον των Αμερικανών επιβεβαίωσε στην «Π» και ο γνωστός δικηγόρος Κώστας Παπαμαστοράκης, νομικός σύμβουλος μεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στην Κρήτη και στο εξωτερικό. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ήδη κυκλοφορεί ειδικό βίντεο με λήψεις από drone που έγιναν την ίδια ημέρα, μέσα στον Απρίλιο, στο οποίο αποτυπώνονται οι… ευλογημένες αντιθέσεις της Κρήτης, οι δαντελωτές ακτές της, τα γραφικά λιμανάκια της, παραδοσιακοί οικισμοί, σύγχρονα οικιστικά συγκροτήματα, αρχαία μνημεία, ελαιώνες, φαράγγια  και από την άλλη οι χιονισμένες πλαγιές του Ψηλορείτη όπου κάποιοι κάνουν σκι και  σνόουμπορντ.

Το βίντεο αυτό ήδη έχει προωθηθεί σε Αμερικανούς, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι στην Κρήτη εκτός από τις μαγευτικές παραλίες, υπάρχει και φυσικό χιόνι τέτοια εποχή. Ένα εκπληκτικό βίντεο που μέσα σε λίγα λεπτά συμπυκνώνει τη μαγεία της Κρήτης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...