19.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Διέσωσαν και φρόντισαν άγριο όρνιο της Κρήτης

Ημερομηνία:

Ένα τραυματισμένο άγριο πτηνό στάθηκε τυχερό αφού βρέθηκε στα καλύτερα χέρια.

Ο κ. Κυριακάκης εντόπισε το τραυματισμένο όρνιο σε ορεινό όγκο κοντά στις Μοίρες.

Στη συνέχεια το παρέδωσε στο αστυνομικό τμήμα Φαιστού οι οποίοι το παρέδωσαν στο Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων Κρήτης, οι οποίοι περιποιήθηκαν τα τραύματα του και το φρόντισαν.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση του ΕΚΠΑΖ Κρήτης και το «ευχαριστώ» σε όσους βοήθησαν:

Ένα τραυματισμένο όρνιο παραλάβαμε την Κυριακή από τις Μοίρες Ηρακλείου. Άγνωστη παραμένει η αιτία που προκάλεσε εξάρθρωση στο πόδι του άτυχου πτηνού, ευτυχώς όμως κύριος Κυριακάκης που το εντόπισε μας ειδοποίησε και στην συνέχεια το παρέδωσε στο αστυνομικό τμήμα Φαιστού όπου το ανέλαβαν μέχρι να μεταβούμε και πολύ πρόθυμα μας βοήθησαν στο μοίρασμα της απόστασης. Το ζώο θα χρειαστεί χειρουργείο για να επανέλθει το πόδι και ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά. Ευχαριστούμε θερμά από την καρδιά μας το αστυνομικό τμήμα Φαιστού τον αξιωματικό υπηρεσίας κύριο Στυλιανο Νικολιδακη και φυσικά τον κύριο Απόστολο Μπαριτακη που μετέφερε το ζώο, τον κύριο Κυριακάκη για το ενδιαφέρον του και το κτηνιατρείο Μιχαήλ Σαριδάκη και τέλος τις κτηνιάτρους Σία και Ελευθερία που άμεσα ήταν πρόθυμες να εξετάσουν το ζώο.

neakriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...