23.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Διήμερη επίσκεψη Σταθάκη στην Πάτρα

Ημερομηνία:

Διήμερη επίσκεψη στην Πάτρα πραγματοποίησε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης Γιώργος Σταθάκης. Κατά τη διάρκειά της μίλησε σε εκδήλωση στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, παραχώρησε συνέντευξη τύπου σε αίθουσα του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών και συμμετείχε σε σύσκεψη φορέων της περιοχής στον ίδιο χώρο.

Ο κ. Σταθάκης παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την οικονομική ανάπτυξη, τονίζοντας την ανάγκη παραγωγικής ανασυγκρότησης και αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η κοινωνία. Ο βουλευτής Χανίων σημείωσε, πως η κυβερνητική μνημονιακή πολιτική της βίαιης προσαρμογής, της διόγκωσης της ανεργίας, της αύξησης της ύφεσης και του δημόσιου χρέους, έχει οδηγήσει σε κατάρρευση της οικονομίας και καταστροφή της χώρας. Επισήμανε επίσης, ότι η θέση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για «κούρεμα» του χρέους κατά 60% και αναδιάρθρωσή του είναι πάγια, όπως και η προσήλωση στο Ευρώ.

Κατά τον κ. Σταθάκη, πρέπει άμεσα να αποκατασταθεί ο κόσμος της εργασίας με την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων και του κατώτατου μισθού, να στραφούμε στην ανάπτυξη τομέων όπως η γεωργία και η μεταποίηση, να ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα και να αξιοποιήσουμε τις τεράστιες δυνατότητες που προσφέρουν το εξαιρετικό επιστημονικό κι επαγγελματικό δυναμικό και ιδίως οι νέοι. Προτεραιότητα  μιας κυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα αποτελεί η πολύπλευρη στήριξη όσων στρωμάτων πλήττονται από το μνημόνιο. Με δεδομένο μάλιστα, ότι μισθωτοί και συνταξιούχοι υπερφορολογούνται και η Ελλάδα έχει τον υψηλότερο ΦΠΑ στην Ευρώπη, είναι αυτονόητη η εφαρμογή ενός δίκαιου φορολογικού συστήματος με ελάφρυνση των οικονομικά ασθενέστερων και παράλληλη πάταξη της φοροδιαφυγής, κατέληξε ο βουλευτής Χανίων.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ