14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Διήμερο κολύμβησης στο κολυμβητήριο Χανίων

Ημερομηνία:

Το θερινό πρωτάθλημα προαγωνιστικών κατηγοριών κολύμβησης θα είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση του καλοκαιριού στο κολυμβητήριο Χανίων. Οι αγώνες που διοργανώνονται από τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων σε συνεργασία με την ΠΕΚΥΚΡ, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Ε.Α.Κ. Χανίων, πραγματοποιούνται το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Ιουνίου.

Σε ό,τι αφορά το Ναυτικό Όμιλο, θα λάβει μέρος με μια πολυπληθή αποστολή σε αγόρια και κορίτσια, με το στόχο να είναι οι καλύτερες δυνατές επιδόσεις. Η ομάδα των Αποστόλη Γεωργιάδη και Αντώνη Καλογεράκη παραμένει σταθερά σε ένα πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και αυτό θα επιδιώξει να επιβεβαιώσει στη σημαντικότερη διοργάνωση της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τα εξής παιδιά:

ΑΓΟΡΙΑ: Ακριτόπουλος, Δημουλιός, Διακολουκάς, Καπαδουκάκης, Καπής Ευτύχιος, Καπής Στέλιος, Κάχρης, Καυκαλάς, Κοκκινάκης, Κοντόπουλος, Μαρινάκης, Μαστραντωνάκης, Μεντής, Μιχαηλίδης, Μουζουράκης, Μουλά, Ξεκουκουλωτάκης, Πετράκης Γιώργος, Πετράκης Πέτρος, Ριτζάκης, Σαφαριάδης, Σταματάκης, Τερζούδης, Τζουγκράκης, Τσίγκος, Φανδριδάκης, Χαβρές, Χαλκιαδάκης.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ: Αλιπράντη, Ανδρεαδάκη, Βαμιανάκη, Γρηγοράκη, Δεληογλάνη, Δρουμπάκη, Θεοδοσάκη, Καζάση, Κοκκινάκη, Κοντουδάκη, Κοπάση, Κόρακα, Κουργιαντάκη Ευαγγελία, Κουργιαντάκη Ραφαέλα, Λεβεντάκη, Λεδάκη, Λεωνίδου, Μαλεκάκη, Μαραγκουδάκη, Μαρινάκη, Ματζοράκη, Μήτρου, Νταουντάκη, Ντεγιαννάκη, Παπαδεράκη, Περάκη, Περβολαράκη, Πετράκη, Τζουγκράκη.

Παράλληλα, μαζί με το θερινό πρωτάθλημα προαγωνιστικών κατηγοριών, θα διεξαχθεί η Περιφερειακή Ημερίδα Ορίων Κατηγοριών κολύμβησης, όπου ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων θα συμμετάσχει με 23 αθλητές. Αυτοί είναι οι: Βουγιουκαλάκης, Γκαγκλάκης, Καζάσης, Κάχρης, Κολοκοτρώνης, Λεδάκης, Ματζοράκης, Παπαστάμος, Τζουγκράκης, Τρουλλινός, Φουντουλάκης, Χαλκιαδάκης, Χατζησωτηράκης, Ζγκουρού, Καβαλιεράκη, Λελεδάκη, Ντουσάκη, Πετράκη Αντωνία, Πετράκη Χρυσή, Πλοκαμάκη, Φωκά, Χατζηδάκη Άννα και Χατζηδάκη Βασιλική.

Την Ημερίδα διοργανώνει η ΠΕΚΥΚΡ.

Καλές επιδόσεις στους αγώνες “Τσέτσο Γκολομέεβ”

Με καλές επιδόσεις συνεχίστηκε το Σάββατο 14 Ιουνίου η προετοιμασία της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, στους αγώνες “Τσέτσο Γκολομέεβ 2014” που διοργάνωσε στο Ηράκλειο, ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου.

Οι αθλητές του Κώστα Τζιλιβάκη πήραν μέρος σε πέντε συνολικά αγωνίσματα δείχνοντας ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης που είναι προγραμματισμένο για τις 22 έως τις 27 Ιουλίου στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου, ήταν τα εξής:

50μ. Πεταλούδα

Ανδρών

6η θέση Θανάσης Κάχρης 00:28.61

"google ad"

Γυναικών

9η θέση Κατερίνα Φωκά 00:36.06

200μ. Ελεύθερο

Ανδρών

2η θέση Μανόλης Χαλκιαδάκης 02:03.82

3η θέση Απόστολος Παπαστάμος 02:07.95

5η θέση Χρήστος Βουγιουκαλάκης 02:12.49

7η θέση Παναγιώτης Χατζησωτηράκης 02:24.52

200μ.Ύπτιο

Ανδρών

2η θέση Θανάσης Κάχρης 02:24.27

4η θέση Νίκος Κολοκοτρώνης 02:29.00

5η θέση Ιωσήφ Λεδάκης 02:35.66

Γυναικών

2η θέση Νικολέτα Πλοκαμάκη 02:33.11

4η θέση Κατερίνα Καβαλιεράκη 02:38.80

7η θέση Κατερίνα Φωκά 02:46.37

100μ. Πρόσθιο

Ανδρών

1η θέση Νίκος Τρουλλινός 01:12.54

2η θέση Απόστολος Παπαστάμος 01:14.80

7η θέση Στέλιος Τζουγκράκης 01:28.85

Γυναικών

2η θέση Χρυσή Πετράκη 01:22.72

3η θέση Άννα Χατζηδάκη 01:23.26

8η θέση Άντζελα Ζγκουρού 01:29.65

400μ. Μικτή ατομική

Γυναικών

2η θέση Βασιλική Χατζηδάκη 05:24.81

Δηλώσεις από τη Λαμπαρδάκη για τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας ενόψει της συμμετοχής της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά το διάστημα από 27-30 Ιουνίου παραχώρησε η Ροζάννα Λαμπαρδάκη.

«Είναι τιμή που η διοργάνωση θα γίνει στην πόλη μου. Γι’ αυτό και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου να πάει όσο καλύτερα γίνεται. Ατομικά, στόχος μου είναι το καλύτερο δυνατό. Θέλω να είμαι μέσα στην 8άδα αν και γνωρίζω ότι ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ σκληρός γιατί το επίπεδο είναι υψηλό», δήλωσε η 17χρονη αθλήτρια του Ν.Ο.Χ. και της εθνικής ομάδας.

Για το γεγονός ότι είναι νέα αθλήτρια για την τεχνική, καθώς μεταπήδησε από την “κλασική” κολύμβηση πριν από επτά μήνες, είπε: «Κολυμπούσα κλασική αλλά θέλησα να δοκιμάσω Τεχνική γιατί είδα ότι ήταν πολύ ενδιαφέρον χώρος. Ξεκίνησα το Δεκέμβριο και συνέχισα να προπονούμαι εκεί και πλέον ήρθε η κλήση στην Εθνική ομάδα με βάση τις επιδόσεις και τους χρόνους μου. Το άθλημα της Τεχνικής συνδυάζει ταχύτητα και υγρό στοιχείο και για μένα είναι ό,τι ακριβώς ήθελα».

Τέλος, η Λαμπαρδάκη δε παρέλειψε να ευχαριστήσει τους προπονητές αλλά και την οικογένεια της: «Είναι δύσκολο για μένα να συνδυάζω σχολείο και προπονήσεις μερικές φορές. Στα προβλήματά μου με βοηθάνε πάντα η οικογένεια και οι προπονητές μου και θέλω να τους ευχαριστήσω».

neatv.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...