27.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

Διαγωνισμός του ΟΠΕΚΕΠΕ για την ενίσχυση της ιδιωτικής αποθεματοποίησης ελαιολάδου

Ημερομηνία:

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Χανιών ανακοινώνεται η Διακήρυξη Διενέργειας Διαγωνισμού του ΟΠΕΚΕΠΕ για την ενίσχυση της ιδιωτικής αποθεματοποίησης ελαιολάδου .

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς που έχουν λάβει τη σχετική έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό θα υποβάλουν τις προσφορές τους στον ΟΠΕΚΕΠΕ σύμφωνα με τους όρους και τις διαδικασίες που προβλέπονται στην ανωτέρω διακήρυξη.

Δικαίωμα συμμετοχής στη δημοπρασία έχουν όλοι οι εγκεκριμένοι εμπορευόμενοι στον τομέα του ελαιολάδου όπως αυτοί καθορίζονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV του Καν. (ΕΚ) 826/08 της Επιτροπής και στο άρθρο 3 της ΚΥΑ αριθ. 311914/24-06-2009 (Β’ 1286).

Η συνολική ποσότητα για την οποία μπορεί να χορηγηθεί ενίσχυση για ιδιωτική αποθεματοποίηση ελαιολάδου καθορίζεται σε 100.000 τόνους εξαιρετικά παρθένου και παρθένου ελαιολάδου και οι προσφορές αφορούν περίοδο αποθεματοποίησης 150 ημερών. Η συμβατική περίοδος αποθεματοποίησης αρχίζει την επόμενη της ημερομηνίας αποθεματοποίησης της τελευταίας δεξαμενής φύλαξης, αφού σφραγιστούν οι δεξαμενές φύλαξης μετά τη λήψη των δειγμάτων.

Η πρώτη μερική προκήρυξη δημοπρασίας κατά τη διάρκεια της οποίας υποβάλλονται οι προσφορές αρχίζει στις 17 Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Παρασκευή και λήγει στις 21 Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Τρίτη, στις 12:00 ώρα Ελλάδας.

Η δεύτερη μερική προκήρυξη δημοπρασίας κατά τη διάρκεια της οποίας υποβάλλονται οι προσφορές αρχίζει στις 22 Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Τετάρτη και λήγει την 1η Μαρτίου 2012, ημέρα Πέμπτη, στις 12:00 ώρα Ελλάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν αντίγραφο της διακήρυξης από τα Γραφεία 6 και 11  της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Χανίων που βρίσκονται στην Αγυιά.

Για περισσότερες πληροφορίες – που αφορούν τα δικαιολογητικά συμμετοχής στο διαγωνισμό καθώς και για τον χρόνο, τόπο και τρόπο υποβολής των προσφορών κλπ –  δίνονται  στα τηλέφωνα 2821346515 και 2821346535.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά,...

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε στην Ασή Γωνιά Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου,...