19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Διαδήλωση αύριο στα Χανιά ενάντια στην “υγειονομική δικτατορία”

Ημερομηνία:

Διαδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στη Δημοτική Αγορά Χανίων ενάντια στην “υγειονομική δικτατορια”.

Σε σχετικό κειμενο αναφέρεται ότι:

Θα είμαστε, όλοι όσοι μπορούμε, παρά την κακοκαιρία, ως ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Χανίων και Ρεθύμνου, με το πανώ μας και τα πλακάτ μας 6 μμ πλατεία Αγοράς, αν και κάνουν κι άλλοι λέει αντίστοιχη διαδήλωση (κάποιοι που καλούν ως “Ελεύθεροι Άνθρωποι” προφανώς είναι της κίνησης του μακαρίτη Τράγκα) καλώντας αυτοί στην Ακτή Μιαούλη λιμάνι Χανίων.

Θα συμμετέχουμε με τις ξεκάθαρες πλατιά ενωτικές κατά της υγειονομικής δικτατορίας και του κοινωνικού απαρτχάιντ θέσεις της ενυπόγραφης διακήρυξής μας και των συνθημάτων μαχητικού ενωτικού παλλαϊκού αντιφασιστικού αγώνα, παρόλο που έχουμε ενστάσεις για το πώς προανάγγειλαν μερικοί εν αγνοία και δική μας και των όποιων άλλων καλής θέλησης συλλογικοτήτων προκαταλαμβάνοντας τους εν συνεχεία συμφωνήσαντες σε αναστολή εργασίας υγειονομικούς.

Φυσικά και δεν επιτρεπεται να ξανασυμβεί στο μέλλον έτσι, αλλά δεν είναι του παρόντος να συζητήσουμε γιαυτά, προέχει η όσο γίνεται ενιαία αντίσταση κατά της τυραννίας, θέλουμε να πιστεύουμε πως το πρόβλημα αυτό οφείλεται στο άγχος, απειρία και αυθορμητισμό ατόμων και ομάδων ενός υπό διαμόρφωση λαϊκού αντιφασιστικού κινήματος.

Ενός κινήματος εγκαταλειμμένου και προδομένου από συναινούσες στον κορονοφασισμό πολιτικές, κοινωνικές και θεσμικές ηγεσίες και από καπελωμένα με συμβιβασμένες κλίκες σωματεία και ομοσπονδίες εργαζομένων.

Αύριο πρωί θα δημοσιοποιηθεί παντού το δημόσιο κάλεσμά μας μαζί με την ενυπόγραφη διακήρυξη 100 περίπου εχόντων το θάρρος της γνώμης τους συναγωνιστών -προερχομένων από διαφορετικούς ιδεολογικούς, πολιτικούς κλπ χώρους αλλά ενιαία δρώντων ως “Ελεύθεροι Πολίτες Κρήτης” για την πλατύτερη δυνατή Ενότητα και διαρκή Αντίσταση κατά του με πρόσχημα τον κόβιντ σήμερα, κάτι άλλο αργότερα, υγειοναζισμού της διακηρυσσόμενης από τους παγκοσμιοποιητές εμπόρους, φονιάδες και δυνάστες των Λαών “Μεγάλης Επανεκκίνησης”.

Ελεύθεροι Πολίτες Κρήτης

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...