14.8 C
Chania
Friday, December 5, 2025

Διακινείται σενάριο μεταβατικού προέδρου στη Νέα Δημοκρατία

Ημερομηνία:

Μπορεί να απομένουν λίγα 24ωρα για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ωστόσο έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια σενάρια για την επόμενη μέρα στη ΝΔ.

Όπως μεταδίδει το aftodioikisi.gr, ένα από αυτά έχει να κάνει με το όνομα Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Ο τελευταίος αναμένεται ίσως να παίξει το ρόλο του μεταβατικού προέδρου στην κυβερνητική παράταξη.

Άλλωστε η χθεσινή του εμφάνιση στο ραδιόφωνο του Alpha με την οποία επέκρινε την προεκλογική στρατηγική της ΝΔ, μόνο τυχαία δεν θα πρέπει να θεωρείται.

“Kακώς φάνηκε ότι επενδύουμε στο φόβο” είπε ο κ. Μεϊμαράκης και πρόσθεσε πως “υπήρξε μια καλή επικοινωνιακή στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ που μας έκανε να φαινόμαστε ότι μιλάμε σαν δανειστές. Πληρώνουμε και το τίμημα μιας κακής επικοινωνιακής στρατηγικής”, είπε χαρακτηριστικά και ο νοών νοείτω.

Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο είναι να επανεκλεγεί στην Β΄Αθήνας ο κ. Μεϊμαράκης κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο.

news.gr

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ