24 C
Chania
Παρασκευή, 5 Ιουνίου, 2026

Διακοπές ρεύματος στα Χανιά

Ημερομηνία:

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη, 21 Μαρτίου, σε περιοχές του νομού Χανίων, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Συγκεκριμένα:

Από 8:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. στον Δήμο Χανίων, στην οδό Μίνωος, διασταύρωση με οδό Επιμενίδου.

Από 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. στον Δήμο Χανίων, στις περιοχές Κάτω Δαράτσο (περιοχή Αγίων Αποστόλων, οδός Αγίων Αποστόλων, παλαιό ΠΙΚΠΑ και όλοι οι κάθετοι και παράπλευροι οδοί.

Από 9:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. στον Δήμο Ινναχωρίου, στη γειτονιά του Έλους.

Από 1:00 μ.μ. έως 2:30 μ.μ. στην κοινότητα Μυθήμνης, στις περιοχές Μουρί, Μακρώνας.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης της διακοπής

Γι’ αυτό τον λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολοκληρώθηκε η δημοπρασία καταστημάτων της Δημοτικής Αγοράς Χανίων: “Η Δημοτική Αγορά ξαναγεμίζει ζωή”, λέει ο Δήμαρχος Χανίων

Ολοκληρώθηκε η δημοπρασία καταστημάτων της Δημοτικής Αγοράς Χανίων. 14 νέες χρήσεις διαμορφώνονται με επενδύσεις σε τοπικά προϊόντα, γαστρονομία και εμπόριο.

ΕΛΚΕΘΕ: Η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας

Το ΕΛΚΕΘΕ υπενθυμίζει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος τη σημασία προστασίας των θαλασσών. Η Μεσόγειος δέχεται αυξανόμενες πιέσεις από κλιματική αλλαγή και ρύπανση.

Συνάντηση Δημάρχου Πλατανιά με ΣΕΤΕ για την απόδοση μέρους του Τέλους Ανθεκτικότητας στους Δήμους

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Ιωάννης Μαλανδράκης συναντήθηκε με στελέχη του ΣΕΤΕ για την απόδοση μέρους του Τέλους Ανθεκτικότητας στους Δήμους και τη δημιουργία χρηματοδοτικού εργαλείου για έργα ανθεκτικότητας.

Διαγωνισμός Food Film Menu 2026: Η Κρήτη αναζητά τις κινηματογραφικές ιστορίες γεύσης της

Η Περιφέρεια Κρήτης προσκαλεί κινηματογραφιστές στον διεθνή διαγωνισμό Food Film Menu 2026. Υποβολές έως 29 Ιουνίου 2026 για ταινίες μικρού μήκους με θέμα την κρητική γαστρονομία.