24.8 C
Chania
Monday, October 7, 2024

Διακοπή κυκλοφορίας και στάθμευσης σε τμήμα της επαρχιακής οδού Χανίων – Ομαλού

Ημερομηνία:

Από Δευτέρα 24-11-2014 και για περίπου 60 ημέρες θα ισχύει η σχετική διακοπή κυκλοφορίας και στάθμευσης σε τμήμα της επαρχιακής οδού Χανίων – Ομαλού, στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ Δ.Ε. ΘΕΡΙΣΟΥ (ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΔΡΟΦΟΡΕΑ ΑΓΙΑΣ – ΜΥΛΩΝΙΑΝΩΝ), ΥΠΟΕΡΓΟ: ΔΙΚΤΥΑ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ».

Πιο συγκεκριμένα από Δευτέρα 24-11-2014 και τουλάχιστον έως 20-01-2015 είναι απαραίτητη η διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα της επαρχιακής οδού Χανίων – Ομαλού, για συνολική απόσταση 2,6 χιλιομέτρων (από το 5.9 χλμ. έως το 8,5 χλμ.), ούτως ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων, στα πλαίσια της υλοποίησης του προαναφερθέντος έργου, με την τοποθέτηση τόσο κεντρικού αγωγού μήκους περίπου 2 χλμ., όσο και για την κατασκευή δευτερευόντων δικτύων που θα εξυπηρετήσουν τους κατοίκους των γύρω περιοχών.

1Έτσι, όπως φαίνεται και στον σχετικό χάρτη της περιοχής, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από την παράλληλη παρακαμπτήρια δημοτική οδό διπλής κατεύθυνσης (κόκκινο χρώμα διαδρομής), δηλαδή οι οδηγοί που κινούνται με κατεύθυνση από Χανιά προς Ομαλό θα στρίβουν, στην αμέσως επόμενη διασταύρωση μετά το κτίριο του ΟΑΚ, δεξιά προς Λίμνη Αγιάς – Κυρτωμάδω με κατεύθυνση προς το χωριό Κυρτωμάδως. Πριν την είσοδο στον οικισμό του χωριού, θα στρίβουν αριστερά προς το χωριό Αγιά και θα καταλήγουν ξανά στην επαρχιακή οδό Χανίων – Ομαλού. Η αντίστροφη διαδρομή θα ακολουθείται από τους οδηγούς που κινούνται με κατεύθυνση από Αλικιανό προς Χανιά.

Για την ομαλότερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών, θα υπάρχει σε καίρια σημεία η αναγκαία σήμανση.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ζητά την κατανόηση τόσο των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής, όσο και των οδηγών για τις οχλήσεις που θα υπάρξουν το αντίστοιχο διάστημα, όμως για λόγους ασφαλείας των διερχομένων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου, επιβάλλεται η τήρηση της σχετικής απαγόρευσης κυκλοφορίας.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο Κίεβο ο CEO των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, είχε...

FT: Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο τον Νοέμβριο το Pfizergate

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει ακρόαση για την...

Ο Ρωσικός Στρατώνας του Δήμου Χανίων ανοιχτός για τα παιδιά

Ο Ρωσικός Στρατώνας, χώρος που ανακατασκευάστηκε από τον Δήμο Χανίων με στόχο...