25.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Διαμαρτύρεται και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κακοδιακιανών Αττικής για την εγκατάσταση ΣΜΑ στο Κακοδίκι Σελίνου

Ημερομηνία:

Με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Καντάνου – Σελίνου κ. Αντώνης Περράκη και το δημοτικό συμβούλιο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κακοδικιανών Αττικής εκφράζει την κάθετη αντίθεσή του στην απόφαση της δημοτικής αρχής για εγκατάσταση Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο χωριό Κακοδίκι.

Αναλυτικα, στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

Αξιότιμοι κύριοι,

Ως πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Κακοδικιανών Αττικής, θέλουμε να εκφράσουμε την κάθετη αντίθεσή μας, στην απόφαση της Δημοτικής αρχής, εγκατάστασης ΣΜΑ ( σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων) του Δήμου, στον χώρο που έχει επιλεγεί και συγκεκριμένα στην είσοδο του χωριού μας το Κακοδίκι, πλάι της επαρχιακής οδού Χανίων – Παλαιοχώρας και λίγα μέτρα πάνω από το ποτάμι που καταλήγει στην Παλαιόχωρα.

Η απόφαση υλοποίησης του έργου αυτού στο συγκεκριμένο χώρο, έρχεται να προσθέσει μία ακόμα άσχημη εικόνα με πολλές και άμεσες περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις στην περιοχή αυτή.

Θεωρούμε ότι σε ολόκληρη την περιοχή του Δήμου υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης άλλου παρόμοιου χώρου, που να καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις αυτού του έργου.

Αυτό που θέλουμε και ζητούμε από την Δημοτική αρχή, είναι όπως ενεργήσει άμεσα και με ότι μέσα διαθέτει, στην απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων μηχανημάτων παραγωγής σκυροδέματος από τον χώρο αυτό το ταχύτερο δυνατόν, διότι πραγματικά αμαυρώνεται η εικόνα του χωριού μας και φυσικά στην ακύρωση της απόφασης εγκατάστασης ΣΜΑ.

Την παραπάνω διαμαρτυρία προσυπογράφουν σύσσωμα, όλα τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Κακοδικιανών Αττικής.

Με εκτίμηση,

Πρόεδρος: Σταύρος Πετράκης
Αντιπ/δρος: Εμμανουήλ Χαλακατεβάκης
Γραμματέας: Μαρία Παπαδαντωνάκη
Ταμίας: Γεώργιος Ξερογιαννάκης
Μελη: Γεώργιος Μποτονάκης
Βάσω Καλογρίδη
Ιωάννης Καλογεράκης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ