18.8 C
Chania
Tuesday, April 30, 2024

Διαμαρτύρεται ο Σύλλογος εμπορικών και τουριστικών καταστημάτων Παλιάς Πόλης για τις προεκλογικές ομιλίες στον Κάτωλα

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο Σύλλογος Εμπορικών και τουριστικών καταστημάτων Παλιάς Πόλης και με αφορμή και τη σημερινή προεκλογική ομιλία του Αλέκου Μαρκογιαννάκη, εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την επιλογή της περιοχής στον Κάτωλα για να πραγματοποιούνται ομιλίες.

Αναφέρει πιο αναλυτικά:

Με αφορμή την ανακοίνωση για την σημερινή προεκλογική ομιλία του κου. Μαρκογιαννάκη στον Κάτωλα, θα θέλαμε να καταθέσουμε μερικές σκέψεις που προέκυψαν απ’ το περασμένο Σάββατο.

Την έντονη αγανάκτηση και δυσαρέσκεια τους εξέφρασαν συνάδελφοι που τα καταστήματα τους βρίσκονται επί των οδών Μουσούρων (Κάτωλας), Τσουδερών, Σκρυδλώφ και Χρυσάνθου Επισκόπου, το Σάββατο 13 Μαΐου για την απαράδεκτη εικόνα με τα φορτηγά και τις λοιπές εγκαταστάσεις. Πιο συγκεκριμένα λόγω της προεκλογικής ομιλίας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, ο χώρος ήδη από το πρωί είχε καταληφθεί από ευμεγέθη οχήματα, μηχανήματα και συνεργείο προκειμένου να στηθεί η εξέδρα, τα ηχεία και όλη η εγκατάσταση, κάνοντας εξαιρετικά δύσκολη την διέλευση των πεζών και ακόμη δυσκολότερη των ηλικιωμένων και των ΑμεΑ. Επιπλέον να σημειωθεί οτι τη συγκεκριμένη μέρα η πόλη των Χανιών είχε περί τα 4000 άτομα επιπλέον στους δρόμους και στα στενά της, λόγω της προγραμματισμένης κρουαζιέρας που είχε δέσει στο λιμάνι της Σούδας.

Πληροφορηθήκαμε λοιπόν οτι η άδεια είχε δοθεί για το στήσιμο αλλά από την ώρα που κλείνουν τα καταστήματα και έπειτα, κάτι που όπως είδαμε δεν τηρήθηκε διόλου.

Σαν σύλλογος αναρωτιόμαστε για την απόφαση επιλογής και αδειοδότησης του συγκεκριμένου σημείου για την ομιλία, μιας και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί μέχρι στιγμής έχουν στήσει εξέδρες σε χώρους που δεν ενοχλούσαν τη διέλευση πεζών και ΑΜΕΑ. Τέλος, αφού είχε δοθεί άδεια για να στηθούν απ’ το μεσημέρι και έπειτα, γιατί και με παρουσία Αντιδημάρχου (του κου. Νικηφοράκη) επετράπη όλο αυτό το σκηνικό δυσφορίας και εκνευρισμού; Ελπίζουμε πως για το στήσιμο της αποψινής ομιλίας να μην υπάρξουν αντίστοιχες αστοχίες..

Εκ μέρους του Συλλόγου εμπορικών και τουριστικών καταστημάτων Παλιάς Πόλης

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κέρδη-μαμούθ και τζίρος 100 δισ. για 15 εισηγμένες εταιρίες και σούπερ μάρκετ

Τζίρος και κέρδη-μαμούθ αποτυπώνονται στους ισολογισμούς των 17 μεγαλύτερων...

ΠΑΣΟΚ: Βλέπουν «στοχευμένη και συντονισμένη επίθεση» από την ΝΔ -«Θέλουν αντίπαλο τον Κασσελάκη»

Συντονισμένες επιθέσεις της Νέας Δημοκρατίας κατά του ΠΑΣΟΚ, βλέπουν...