16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Διέπρεψαν τα κορίτσια του ΝΟΧ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων Καλλιτεχνικής Κολύμβησης

Ημερομηνία:

Το Χρυσό μετάλλιο στο τεχνικό ομαδικό κατέκτησαν την Παρασκευή τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που ολοκληρώνεται σήμερα στον Βόλο, με τη συμμετοχή συνολικά 101 αθλητριών.

Την ομάδα του ΝΟ Χανίων αποτελούσαν οι: Αναστασία Εικοσιπεντάκη, Μαρία Κοκκινάκη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Ιωάννα Μακρινάκη, Μαρία Μηνά, Γαρυφαλιάνα Νίκου, Αγγελική Τζατζιμάκη, Μαρία Τσιφετάκη (Ειρήνη Κανατάκη και Ελένη Μπλεμπλιδάκη). Συγκέντρωσαν 72,7387 βαθμούς. Ακολούθησε ο ΝΟΒΑ με 71,3179 και ο ΑΝΟ ΜΕ/ΤΣΗ με 70,6580.

Στο τεχνικό ντουέτο οι αθλήτριες του ΝΟΧ Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Γαρυφαλιάνα Νίκου ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με 74,7108 βαθμούς. Πρώτος κατατάχθηκε ο ΝΟΒΑ με 78,5570 βαθμούς και τρίτος ο Πανσεραϊκός με με 72,5344 βαθμούς.

Χθες, Σάββατο στον τελικό του Free Combination, ο ΝΟ Χανίων επικράτησε με 77,2667 βαθμούς και τις: Αναστασία Εικοσιπεντάκη, Ειρήνη Κανατάκη, Μαρία Κοκκινάκη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Ιωάννα Μακρινάκη, Μαρία Μηνά, Ελένη Μπλεμπλιδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου, Αγγελική Τζατζιμάκη, Μαρία Τσιφετάκη (Παρασκευή Δημητρακοπούλου). Ακολούθησε με 76,1667 βαθμούς ο ΝΟΒΑ, και με 74,9333 ο Πανσερραϊκός.

Στο τεχνικό σόλο, η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη κατέκτησε την 4η θέση ενώ στο ελεύθερο σόλο ήταν 5η, η δε Γαρυφαλιάνα Νίκου αναδείχτηκε 6η στο αγώνισμα του ελεύθερο σόλο.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...