28.8 C
Chania
Wednesday, July 3, 2024

Διεθνές μουσικό φεστιβάλ Κρήτης, στα Χανιά – Μια γιορτή με επίκεντρο την διαφορετικότητα

Ημερομηνία:

Φέτος το Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Κρήτης, που έχει μαγέψει το μουσικόφιλο κοινό στο νησί της Κρήτης, με διοργανωτές τον σύλλογο  PRAXIS (Μαρία Μανουσάκη ),  τον Δήμο Χανίων, και την περιφέρεια Κρήτης θα παρουσιάσουν για 10η χρονιά το Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Κρήτης με αφιέρωμα στην μουσική του κόσμου.

Φέτος το φεστιβάλ θα είναι τριήμερο σε τρία ξεχωριστά γραφικά  σημεία του νομού Χανίων με αφιέρωμα σε δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες απο τα Ανώγεια, και 3 εξαιρετικά μουσικά σχήματα που θα παρουσιάσουν μουσικές του κόσμου.

Θα έχουμε τον Ψαρογιώργη με την Νίκη Ξυλούρη και το τζαζ σχήμα του Γιάννη Πατεράκη, στις 10/7 Στα Νωπήγεια στο Πέτρινο θέατρο,

τον Λουδοβίκο των Ανογείων  με το σχήμα του, και μουσικές του κόσμου με το τετράχορδο σχήμα ΤΕΤΡΑΗΧΟ,  με τους Μανουσάκη, Σταυριανουδάκη, Ρενιέρη, Λουφαρδάκη, στις 11/7  Στο ίδρυμα Καψωμένου στον Αλικιανό,

μουσικό φεστιβάλ Χανιά

Πόρτες ανοίγουν 21:00

Έναρξει συναυλίας 21:30

Είσοδος 10€

Μια ορχήστρα παραδοσιακής ανατολικής μουσικής Την  Υδυφωνια, και τον  Αρμένη τραγουδιστή και ούτείστα Haig Yazdjian και Γιώργο Λυμάκη στις 12/7  στα Αρχαία Άπτερα στο Αλώνι στην Σούδα.

Πόρτες ανοίγουν 21:00

Έναρξει συναυλίας 21:30

Είσοδος Ελεύθερη

Θα γίνει μια έκθεση  ζωγραφικής και φωτογραφίας απο ντόπιους και ξένους καλυτέχνες στα Νωπήγεια στο πέτρινο θέατρο 10/7 19:30-21:00

Και στο Ίδρυμα Καψωμένου 11/7 10-14:00 & 19:30-21:00 με ελεύθερη είσοδο.

Το Διεθνές φεστιβάλ  είναι  μια  εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες διεθνείς μουσικόφιλοι από το εξωτερικό και από όλη την Ελλάδα. Το φεστιβάλ έχει εδραιώσει την Κρήτη και τη μουσική της ως σημαντικό σκέλος στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

www.cretanworldmusicfestival.com

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πόσους υποψήφιους προέδρους αντέχει ένα κόμμα;

Του Όμηρου Ταχμαζίδη * ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ της ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ συμπεριλάβαμε...

Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης για τουρίστα που τραυματίστηκε στο φαράγγι της Ρόκας

Επιχείρηση διάσωσης 40χρονου Πολωνού τουρίστα, που τραυματίστηκε στο φαράγγι...

Συνεδρίαση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας στην Περιφέρεια Κρήτης με έμφαση στα Χανιά

Λόγω της ιδιαίτερα ξηρής χρονιάς και της πανευρωπαϊκής ανησυχίας...