18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Διεθνής εισπρακτική εταιρεία παρουσιάζει τα «προϊόντα» της στα Χανιά με τις ευλογίες του ΕΒΕΧ!

Ημερομηνία:

Κι όμως, το είδαμε και αυτό. Η διεθνής εισπρακτική εταιρεία Attradius σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Χανίων διοργάνωσε εκδήλωση στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Χανίων. Ποια είναι τα προϊόντα της εταιρείας τα οποία παρουσιάστηκαν στην εν λόγω εκδήλωση; Μα, η είσπραξη οφειλών!
Η συγκεκριμένη εταιρεία δεν είναι άλλη μία εισπρακτική εταιρεία από τις πολλές που έχουν εμφανιστεί το τελευταίο διάστημα της βαθιάς κρίσης που βιώνουν οι πολίτες. Είναι μία πρωτοπόρος η οποία πραγματοποιεί έρευνες σε πάνω από 20 διαφορετικές χώρες για να καταγράψει τους παράγοντες που επηρεάζουν τις «business to business» υπηρεσίες είσπραξης απαιτήσεων.
Το αποτέλεσμα, όπως οι ίδιοι αναφέρουν, είναι να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες οι οποίες λαμβάνουν υπόψη τους «τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η αγορά» ανά περιοχή. Όπως ενημερώνουν «η ενδελεχής γνώση των τοπικών νομικών συστημάτων και πρακτικών, δίνει τη δυνατότητα στην Attradius Collections στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, να παρέχει tailor made υπηρεσίες είσπραξης απαιτήσεων».
Στη συγκεκριμένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο η εταιρεία Attradius ενημέρωσε επιχειρήσεις για τη δυνατότητα «Ασφάλισης Πιστώσεων», δηλαδή της παροχής δυνατότητας ασφάλισης αναφορικά με χρέη οφειλετών. Σε περίπτωση τώρα που ο οφειλέτης βρίσκεται σε αδυναμία, και η απαίτηση δεν εξοφληθεί κατά το ληξιπρόθεσμό της, και μετά το πέρας μιας παράτασης, η συγκεκριμένη εταιρεία αναλαμβάνει τη διεκδίκηση της απαίτησης.
Πάντως, σε συνομιλία που είχαμε χθες με τον πρόεδρο του ΕΒΕΧ κ. Μαργαρώνη ξεκαθάρισε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση αφορούσε επιχειρήσεις που εξάγουν προϊόντα.
Όπως μας είπε καλύπτουν «ασφάλειες κινδύνου για εισαγωγές και εξαγωγές, δηλαδή όταν θέλει κάποιος να κάνει εξαγωγές για ποσά άνω του εκατομμυρίου ευρώ του διασφαλίζει ότι θα πάρει τα χρήματά του ασφαλίζοντας τα προϊόντα όπως και εισαγωγές ξένες εδώ. Δηλαδή, πληρώνει τον πελάτη και μετά κυνηγά τον οφειλέτη».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ