15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Διεστραμμένη γυναίκα έβαζε σε 5χρονο αγόρι να δει πορνό και προσπαθούσε να το βιάσει

Ημερομηνία:

Δεν τα κατάφερνε καθώς ήταν σωματικά ανίκανο σε τόσο μικρή ηλικία – Κακοποιούσε παράλληλα και ένα κοριτσάκι.

Αδυνατεί να συλλάβει υγιής νους τη διαστροφή μιας 47χρονης από τη Σκωτία, η οποία κρίθηκε ένοχη για σεξουαλική επίθεση και κακοποίηση δύο ανήλικων παιδιών.

Η Susan Abbott, από το Dalmellington του East Ayrshire, ικανοποιούσε τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις της σε ένα αγόρι και ένα κορίτσι για 14 ολόκληρα χρόνια, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Τα θύματά της, ηλικίας 5 και 6 ετών, όταν ξεκίνησε ο εφιάλτης τους, δεν την είχαν καταγγείλει στην αστυνομία όλα αυτά τα χρόνια, υπό τον φόβο του στιγματισμού, ωστόσο βρήκαν τη δύναμη και απευθύνθηκαν στις Αρχές.

Η Abbott, η οποία στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για παραμέληση παιδιών, αρνήθηκε όλα όσα ισχυρίστηκαν τα παιδιά, «αναγκάζοντάς» τα να καταθέσουν εναντίον της, με αποτέλεσμα να κριθεί ένοχη. Καταχωρήθηκε έτσι στο Μητρώο Σεξουαλικών Παραβατών και περιμένει πλέον να ακούσει την ποινή της.

Σύμφωνα με τις ανατριχιαστικές καταθέσεις των παιδιών, ξυπνούσαν βλέποντας δίπλα τους, στο κρεβάτι, τη διεστραμμένη γυναίκα.

Η Abbott ανάγκαζε το αγόρι να βλέπει πορνό από την ηλικία των 5 ετών και προσπαθούσε να το βιάσει. Δεν τα κατάφερνε ωστόσο, καθώς ήταν σωματικά ανίκανο σε τόσο μικρή ηλικία.

Παρ΄ όλα αυτά, το έβαζε να συμμετέχει σε άλλες σεξουαλικές πράξεις μέχρι την ηλικία των 7 ετών.

Από την άλλη, η 47χρονη άρχισε να κακοποιεί το κορίτσι, το οποίο πίστευε πως ήταν απολύτως φυσιολογικό, από την τρυφερή ηλικία των 6 ετών μέχρι τα 12 του.

Παράλληλα, χτυπούσε επανειλημμένα τα παιδιά στο κεφάλι, αλλά και σε ολόκληρο το σώμα.

«Δεν ήμουν πολύ σίγουρη για τη σεξουαλική κακοποίηση και στη συνέχεια όταν κατάλαβα τι πραγματικά συνέβαινε δεν ήξερα πώς να το πω σε κάποιον», εκμυστηρεύτηκε το άτυχο κορίτσι, σημειώνοντας ότι σε τόσο μικρή ηλικία δεν γνώριζε τι της έκανε.

«Νόμιζα ότι ήταν φυσιολογικό εκείνη τη στιγμή, αλλά όσο μεγάλωνα άρχισα να συνειδητοποιώ ότι δεν ήταν. Ένιωσα ντροπή», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο εισαγγελέας Craig Wainwright δήλωσε ότι η Abbott έκανε κατάχρηση της εμπιστοσύνης των παιδιών για τη δική της σεξουαλική ικανοποίηση, προσθέτοντας: «Επίσης, επιτέθηκε και στα δύο παιδιά πολλές φορές τη νύχτα, σε μια περίοδο που έπινε»,

Τα παιδιά χρειάστηκαν τόσα χρόνια για να πάνε στην αστυνομία λόγω της ντροπής που ένιωθαν για ό,τι είχαν περάσει.

"google ad"

«Δυσκολεύτηκε να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι ήταν ένας άντρας που είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από γυναίκα», κατέληξε ο Wainwright.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της προστασίας της ταυτότητας των θυμάτων δεν έχει γίνει γνωστή η σχέση τους με τη διεστραμμένη γυναίκα.

sputniknews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ