25.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Δικηγόρος 24χρονης: Άλλες δύο γυναίκες κατήγγειλαν οτι βιάστηκαν με τον ίδιο τρόπο

Ημερομηνία:

Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στην 24χρονη η οποία βιάστηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, έδειξαν εκχυμώσεις στο σώμα της 24χρονης είπε μιλώνστας σε δημοσιογράφους ο συνήγορός της Αθανάσιος Ζιώγας.

Πρόσθεσε πως η ιατριδικαστής, η οποία εξέτασε την κοπέλα στις 2 Ιανουαρίου και που υπογράφει ηλεκτρονικά στις 13 Ιανουαρίου, δεν αποκλέιει να έγιναν ασελγείς πράξεις σε βάρος της κοπέλας.

Πρόσθεσε πως αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων ούρων τις επόμενες ημέρες.

Ο κ. Ζιώγας, αποκάλυψε επίσης οτι άλλες δύο γυναίκες τηλεφώνησαν στο γραφείο του και του είπαν οτι βιάστηκαν “με τον ίδιο τρόπο” η μία το 2016 και η άλλη το 2018, όπως είπε χαρακτηριστικά κάνοντας εκ νέου λόγο για κύκλωμα.

Ο ίδιος απηύθυνε έκκληση, “να βγουν όλα τα θύματα που υπέστησαν βία χωρίς φόβο να καταγγείλουν το γεγονός αυτό” αναφέροντας πως γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από ολόκληρη την κοινωνία και κυρίως από τις γυναίκες να βγει στο φως η αλήθεια και η πραγματικότητα.

Υπενθυμίζεται οτι ξεκίνησε μεγάλη εισαγγελική έρευνα με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης καθώς υπάρχουν καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας.

Το κύκλωμα φέρεται να λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη, από άτομα που αναζητούνται από τις αρχές και είχαν ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι.

Από την εισαγγελία της πόλης έγινε γνωστό ότι το θύμα, το οποίο έκανε την καταγγελία, δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν μπει στο κύκλωμα.

Ο κ. Ζιώγας εξήρε το θάρρος της κοπέλας να περιγράψει όσα συνέβησαν σε συνέντευξη της στο zougla.gr.

Η 24χρονη είπε μεταξύ άλλων οτι μέρα με τη μέρα αρχίζει να θυμάται πράγματα.

Όπως είπε, “θυμάμαι τρία άτομα που με πήραν και με πήγαν σε ένα δωμάτιο που δεν ήταν δικό μου… Εχω εικόνα από τον έναν τον άνθρωπο τη στιγμή που είμαι εγώ στο κρεβάτι, και πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του, ήταν από πάνω μου, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο, δεν θυμάμαι ούτε εγώ να αφαίρεσα κάτι, δεν είχα καμία απολύτως λειτουργικότητα, καμία απολύτως συνείδηση, για κάτι που δεν πρόκειται να συναινούσα ποτέ, αλλά δεν είχα και τη δύναμη να αποτρέψω”

“Ξύπνησα στις 11 παρά το πρωί” συμπληρώνει και “το πρώτο που έκανα ήταν να πιάσω το κινητό μου.Έτσι όπως σηκώθηκα βλέπω κάτω το εσώρουχο μου, δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι βλέπω κάτι που δεν θυμάμαι να το έβγαλα. Δεν καταλαβαίνω γιατί έλειπε το εσώρουχό μου.Καθώς γυρνάω στο δωμάτιο βλέπω αντρικά ρούχα.Βλέπω κάτι χάπια,δεν υπήρχε κανένας λόγος να βρίσκομαι στο δωμάτιο,εκεί άρχισε να μου πηγαίνει το μυαλό ότι κάτι δεν πάει σωστά”.

news247.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ