Home ΕΛΛΑΔΑ Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέα διακοπή στη δίκη – Ξεσπασε η μητέρα της – «Ντροπή!»

Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέα διακοπή στη δίκη – Ξεσπασε η μητέρα της – «Ντροπή!»

Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέα διακοπή στη δίκη – Ξεσπασε η μητέρα της – «Ντροπή!»

Την οργή της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη προκάλεσε η νέα διακοπή στη δίκη για τη δολοφονία και τον βιασμό της κόρης της, τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.

Η διαδικασία διακόπηκε καθώς μία ένορκος και ο δικηγόρος του ενός κατηγορουμένου νοσούν με κορωνοϊο.

«Μπράβο σε όλους κι εκεί ψηλά που κάθεστε στα έδρανα. Ντροπή! Ντροπή!» φώναξε η μητέρα της Ελένης, Κούλα Αρμουτίδου μόλις άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου με την εισαγγελέα να απαντά «τι θέλετε δηλαδή! Να τους φέρουμε εδώ με covid;».

«Την κοροϊδία τους μέσα! Δεν ντρεπόμαστε καθόλου! Κάποιος ένορκος έχει COVID λέει! Δεν πρέπει να υπάρχουν αναπληρωματικοί; Πόσο να αντέξω! Θέλει το σύστημα να μας εξουθενώσει ή να μας στείλει στο ψυχιατρείο!» είπε κατά την έξοδο της από το δικαστήριο η μητέρα της Ελένης.

Η μητέρα της Ελένης ξέσπασε και νωρίτερα βλέποντας τον Ροδίτη κατηγορούμενο, να κάθεται στα εδώλιο που σε όλες τις αίθουσες των Μικτών Ορκωτών Εφετείων βρίσκεται στο ύψος της έδρας. «Δεν μπορώ να βλέπω τους δολοφόνους του παιδιού μου στο ίδιο ύψος με τους δικαστές. Εγώ η μάνα της δολοφονημένης Ελένης».

Παρούσες και σήμερα στο δικαστήριο, προς συμπαράσταση της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη, ήταν η Άννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο, αλλά και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.