12.8 C
Chania
Tuesday, December 16, 2025

Δράσεις Πρόληψης ασθενειών και Προαγωγής Υγείας σε ωφελούμενους του ΤΕΒΑ στον Δήμο Χανίων

Ημερομηνία:

Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με την Κλινική Κοινωνικής και Οικογενειακής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και με τη στήριξη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, υλοποιούν δράσεις για την πρόληψη ασθενειών και προαγωγής Υγείας σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ, στο πλαίσιο των συνοδευτικών μέτρων του προγράμματος «Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης – Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019».

Ανάλογες δράσεις υλοποιούνται και για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ, ωφελούμενους των λοιπών φορέων της Σύμπραξης με τη στήριξη και των άλλων Δήμων της Περιφέρειας Κρήτης.

Οι δράσεις για την Πρόληψη ασθενειών και Προαγωγή της Υγείας στους ωφελούμενους, που αφορούν το Δήμο Χανίων θα υλοποιηθούν την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, στις 10:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χανίων.

Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν και να ενημερώνονται, για περισσότερες πληροφορίες:

Κλινική Κοινωνικής & Οικογενειακής Ιατρικής, Ιατρική Σχολή Παν/μιο Κρήτης

Τηλ.: 2810394594,394613-21

e-mail:andkarelis@gmail.com, irinivasilaki@hotmail.com, knefelaki@gmail.com

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ