21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Δραγασάκης: Δημοψήφισμα ή εκλογές στο πίσω μέρος του μυαλού μας

Ημερομηνία:

Αν διαπιστωθεί αδιέξοδο εξετάζεται και το δημοψήφισμα ή οι εκλογές ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης

Δεν αποκλείει πρόωρες εκλογές ή δημοψήφισμα αν η διαπραγμάτευση οδηγηθεί σε αδιεξόδου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, δηλώνοντας στο Βήμα της Κυριακής πως “στο πίσω μέρος του μυαλού μας, αυτές είναι δυνατότητες αναζήτησης διεξόδου, εφόσον διαπιστωθεί αδιέξοδο”.

Ο κ. Δραγασάκης επαναλαμβάνει πάντως πως η κυβέρνηση αναζητά “βιώσιμη λύση εντός ευρώ”, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει υποχώρηση “από τις κόκκινες γραμμές”. “Η κοινωνία πρέπει να προχωρήσει από την πλευρά της σε διαδικασίες αυτοκαθορισμού και αυτογνωσίας. Το να σερνόμαστε από άλλους ως καλοί μαθητές ή να προεξοφλούμε ρήξεις είναι αδιέξοδο” σημειώνει.

“Εμείς δεν μπορούμε να γίνουμε κάτι άλλο από αυτό που είμαστε” προσθέτει, εκτιμώντας ότι “αν φτάσουμε στον Ιούνιο χωρίς συμφωνία, όλα τα ζητήματα θα τεθούν πολύ πιο σκληρά”.

Tο Βήμα

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ