20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

ΔΤ – Ποιοί προσλαμβάνονται στη Κρήτη

Ημερομηνία:

Η τελική λίστα με τα ονόματα όσων προσλαμβάνονται στη Δημόσια Τηλεόραση δόθηκε στη δημοσιότητα. Η λίστα περιλαμβάνει 439 ονόματα και φέρει την υπογραφή του Ειδικού διαχειριστή Γκίκα Μάναλη και αφορά δίμηνες συμβάσεις.Πρόκειται για εκείνους που «προκρίθηκαν» από την αρχική λίστα των 577 επιτυχόντων της προκήρυξης και όπως επισημαίνεται στην απόφαση, στην πορεία επαναπροσδιορίστηκαν οι ανάγκες σε προσωπικό, καθώς σε κάποιες ειδικότητες κρίθηκε αναγκαία η πρόσληψη περισσότερων και σε άλλες λιγότερων ατόμων σε σύγκριση με ότι αρχικά είχε προκηρυχθεί. Αυτό έγινε χωρίς «να παραβιάζεται η σειρά κατάταξης, χωρίς να μεταβάλλονται οι ειδικότητες ούτε ο συνολικός αριθμός των προκηρυχθεισών θέσεων προσωπικού (589) της Προκήρυξης με Α.Π. 01/2013», όπως επισημαίνεται.

Παράλληλα όμως στην απόφαση υπογραμμίζεται πως η υποβολή αίτησης διατηρείται και ισχύει για την πλήρωση θέσεων της Προκήρυξης με Α.Π. 02/2013. «Συνεπώς, οι αιτήσεις υποψηφίων που κατετάγησαν σε θέσεις επιλαχόντων ή/και απορρίφθηκαν λόγω έλλειψης τυπικών προσόντων διορισμού ή/και ήταν άκυρες και δεν προσλαμβάνονται στο πλαίσιο της με Α.Π. 01/2013 προκήρυξης, θα ληφθούν υπόψη και θα καταταγούν στο πλαίσιο της Προκήρυξης με Α.Π. 02/2013», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Μετά από επεξεργασία των αποτελεσμάτων που ανακοινώθηκαν από το Υπ. Οικονομικών, οι προσληφθέντες στη Κρήτη είναι οι εξής

ΤΑΒΛΑΣ ΙΑΣΩΝ (969)  Ελεύθερου ρεπορτάζ (τηλεόραση) Ηράκλειο

ΣΤΑΘΑΚΗ ΧΡΥΣΑ (445) Ηλεκτρονικών Κρήτη (Χανιά) Ηράκλειο

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (675) Ηλεκτρονικών Κρήτη (Χανιά) Ηράκλειο

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (503) Εικονολήπτες (Ηράκλειο)

ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (996) Ηχολήπτες Ηράκλειο

ΓΑΛΙΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (516) Ηλεκτρονικών Κρήτη (Χανιά) Ηράκλειο

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ