17.8 C
Chania
Monday, January 26, 2026

Δωρεάν προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος σε παιδιά του Δήμου Πλατανιά

Ημερομηνία:

Στο Δήμο Πλατανιά, «Το χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με τον τοπικό Ιατρικό/Οδοντιατρικό Σύλλογο και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, θα διενεργήσουν δωρεάν προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο σε παιδιά/μαθητές του Δήμου Πλατανιά.

Το Πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής/οδοντιατρικής «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» λειτουργεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας, βάσει μνημονίων συνεργασίας που έχει υπογράψει ο Οργανισμός «Το χαμόγελο του Παιδιού» με τα ως άνω Υπουργεία και σε συνεργασία πάντα με περιφερειακούς και τοπικούς φορείς  και συλλόγους, με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρόληψης και ευαισθητοποίησης στα παιδιά.

Ο Δήμος Πλατανιά στο πλαίσιο του Συμφώνου Συνεργασίας που έχει υπογράψει στις 23/12/2021 με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με σκοπό την ανάπτυξη ισχυρών και αξιόπιστων μηχανισμών άμεσης επέμβασης σε περιπτώσεις παιδιών σε κίνδυνο καθώς και την πρόληψη αλλά και αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν τα παιδιά, διενεργούν τον δωρεάν Προληπτικό/Οδοντιατρικό έλεγχο μέσω του Κινητού Πολυιατρείου «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ», που θα διαθέσει Το χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο θα είναι εγκατεστημένο στο Δημοτικό Σχολείο Κολυμβαρίου στις 30 Μαΐου 2024 και στο Δημοτικό Σχολείο Πλατανιά στις 31 Μαϊου 2024 και ώρες 09:00 έως 13:30.

 Ημερομηνία και ωράριο λειτουργίας:  

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024: Δημοτικό Σχολείο Κολυμβαρίου από τις 09:00 έως τις 13:30.

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024: Δημοτικό Σχολείο Πλατανιά από τις 09:00 έως τις 13:30.

Πληροφορίες-Ραντεβού:

κα Παυλοπούλου Κωνσταντίνα, τηλ. 2821340020, email: kpavlopoulou@platanias.gr

& κα Μαραγκουδάκη- Πλοκαμάκη Χρυσάνθη, Αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας, τηλ: 6955060128

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πατροκτονία στη Γλυφάδα: «Παιδί μου πέθανα τώρα, μη με σκοτώνεις άλλο»

Συγκλονίζει η μαρτυρία του ανθρώπου, που κάλεσε το πρωί...

Chris Hedges: Η νέα δολοφονία στη Μινεσότα και ο Θουκυδίδης

Του Chris Hedges Οι δολοφονίες άοπλων αμάχων στους δρόμους της...

Εκκλησία Κρήτης: στο Ηράκλειο αύριο η Εξαρχία του Οικουμενικού Πατριαρχείου για τη διπλή εκλογή Μητροπολιτών

Της Ευαγγελίας Καρεκλάκη Στο Ηράκλειο θα αφιχθεί αύριο, Δευτέρα, η Εξαρχία του...