18.8 C
Chania
Friday, December 5, 2025

Δωρεάν σεμινάρια εκμάθησης Η/Υ σε ανέργους

Ημερομηνία:

Στην υλοποίηση δωρεάν εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών σεμιναρίων εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Η/Υ) για ανέργους, προχωράει ο Δήμος Χανίων μέσω του Γραφείου Πληροφόρησης και Προώθησης της Απασχόλησης. Το εν λόγω πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά 45 ώρες εκπαίδευσης στις κάτωθι θεματικές ενότητες:
– χρήση Η/Υ & διαχείριση αρχείων (Windows),
– υπηρεσίες διαδικτύου (Internet & Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο)
– επεξεργασία κειμένου (Word),
– υπολογιστικά φύλλα (Excel),
– παρουσιάσεις (Power Point).
Στόχος του νέου προγράμματος του Δήμου που υλοποιείται – σε συνεργασία και με τη Δημοτική Κοινότητα Χανίων – είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες σχετικές με τις τεχνολογίες των πληροφοριών και των επικοινωνιών (ΤΠΕ) που θα ενδυναμώσουν τα επαγγελματικά τους προσόντα, θα διευκολύνουν την πρόσβαση τους στην αγορά εργασίας και θα συμβάλλουν στην ομαλή ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.
Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα του Δήμου Χανίων, έχουν όλοι οι άνεργοι, που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, ανεξάρτητα αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι.
Απαιτούμενα Δικαιολογητικά
Για την υποβολή αίτησης συμμετοχής απαιτούνται τα κάτωθι δικαιολογητικά:
1. Αίτηση Συμμετοχής (παραλαμβάνεται από το Γραφείο Πληροφόρησης και Προώθησης της Απασχόλησης του Δήμου Χανίων)
2. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
3. Φωτοαντίγραφο Κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ
Τα εν λόγω σεμινάρια θα πραγματοποιούνται τις εξής ημέρες και ώρες:
Δευτέρα 09.00 – 12.30
Τρίτη 10.00 – 12.00
Πέμπτη 09.00 – 12.30
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Πληροφόρησης και Προώθησης της Απασχόλησης του Δήμου Χανίων:
– Τηλέφωνο: +30 28213 41766
– Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο (e-mail): g-apascholisi@chania.gr
Σημειώνεται ότι για τη συμπλήρωση των θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ