22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Δωρεά δέκα αλεξίσφαιρων γιλέκων στη ΓΕΠΑΔ Κρήτης και βραβεύσεις

Ημερομηνία:

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων την 23 Αυγούστου έγινε η παράδοση από τον Όμιλο Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, των δέκα (10) αλεξίσφαιρων γιλέκων υψηλών προδιαγραφών, που έκανε δωρεά στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, με την ευκαιρία συμπλήρωσης εξήντα χρόνων από την ίδρυση του.

Στην ίδια εκδήλωση από τον Όμιλο Φίλων Αστυνομίας τιμήθηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος κ. Αντώνιος Ρουτζάκης για τις σημαντικές επιτυχίες των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Κρήτης στην καταπολέμηση εγκληματικών οργανώσεων και την προσφορά εξαιρετικών υπηρεσιών στους πολίτες.

Επίσης τιμητικές διακρίσεις ο Όμιλος απένειμε στο Διοικητή και το προσωπικό του Τμήματος Ειδικών Αποστολών Κρήτης για τη συμβολή τους στην καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος και τη σύλληψη επικίνδυνων κακοποιών, καθώς και σε επτά (7) αστυνομικούς για τον υπερβάλλοντα ζήλο και την αυταπάρνηση που επέδειξαν και διέσωσαν από βέβαιο θάνατο αρκετούς συνανθρώπους μας στις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Φεβρουαρίου στην Κρήτη Οι τιμηθέντες αστυνομικοί είναι οι:

-Ανθυπαστυνόμος Κιαγαδάκης Γεώργιος της Δ/νσης Αστυνομίας Ρεθύμνου.

-Ανθυπαστυνόμος Μακαρδόνας Δημήτριος, Αρχιφύλακες Μαμαλάκης Νικόλαος και Νικολόπουλος Ιωάννης, Υπαρχιφύλακας Φραγκούλης Γεώργιος, και Αστυφύλακας Κυριακίδης Βασίλειος της ΟΠΚΕ Ρεθύμνου και Αστυφύλακας Κατάκης Κωνσταντίνος του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων.

Στην εκδήλωση παρέστησαν Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης κ. Αντώνιος Ρουτζάκης. Οι Διευθυντές Αστυνομίας Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Λασιθίου κκ. Λυμπινάκης Γεώργιος, Παραδεισανός Αδάμ, Σπυριδάκης Νικόλαος και Παπαδάκης Μανώλης. Οι Διοικητές από τα Α.Τ., Τ.Α., και Τροχαίας από την Κρήτη καθώς και εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών Ενώσεων Αξιωματικών και Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Από τον Όμιλο Φίλων Αστυνομίας παρέστη ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μαθιουδάκης ο Γενικός Γραμματέας κ. Γεώργιος Παλάσαρης και οι δύο καταγόμενοι από την Κρήτη, και ο Αντιπρόεδρος κ. Διονύσιος Τσιντζέλης.

Στην ομιλία του ο κ. Μαθιουδάκης τόνισε ότι η δωρεά των αλεξίσφαιρων γιλέκων γίνεται σε ένδειξη αναγνώρισης του δύσκολου και επικίνδυνου έργου των αστυνομικών, αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Ομίλου και εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στους βραβευθέντες αστυνομικούς και την ευγνωμοσύνη του για την ασφάλεια που παρέχουν στους πολίτες.

Ο ΓΕΠΑΔ Κρήτης κ Αντώνιος Ρουτζάκης ευχαρίστησε για την δωρεά και την απονομή των τιμητικών διακρίσεων στους αστυνομικούς, πρόσφερε αναμνηστική πλακέτα στον Όμιλο και τόνισε ότι οι ανιδιοτελείς πρωτοβουλίες των πολιτών ενισχύουν το ηθικό τους και τους ενδυναμώνουν στον διαρκή αγώνα τους για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των πολιτών.

Μετά το πέρας της τελετής παρατέθηκε γεύμα από τον Όμιλο στην παραδοσιακή ταβέρνα «Κούμος» των μελών του Ομίλου αδελφών Χαβαλεδάκη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση: Η Κρήτη στα χρόνια της κατοχής (1941-1945)

Στην Αθήνα θα ταξιδέψει η ιστορία της Κρήτης την...

100 φωνές τραγουδούν για τον Μάνο Λοΐζο

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακές Ενότητες Χανίων & Ρεθύμνου,...