19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Δόμνα Μιχαηλίδου-Παναγιώτης Σημαντηράκης: Η γνωριμία του ζευγαριού και η απόσταση

Ημερομηνία:

Ζευγάρι τους τελευταίους 15 μήνες είναι η Δόμνα Μιχαηλίδου με τον Παναγιώτη Σημαντηράκη, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News.

Η Υφυπουργός Εργασίας και ο Δήμαρχος Χανίων είναι σε σχέση περίπου 1,5 χρόνο και είναι πολύ ερωτευμένοι.

Οι δύο τους προσπαθούν να περνούν δημιουργικό χρόνο μαζί, αφού λόγω της απόστασης αλλά και του κορονοϊού η κατάσταση δυσκολεύει.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το ζευγάρι βρίσκεται αρκετά συχνά, ενώ το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Παναγιώτης Σημαντηράκης επισκέφθηκε την Αθήνα για επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά και για να δει την αγαπημένη του.

Η 33χρονη Υφυπουργός Εργασίας και ο 39χρονος Δήμαρχος γνωρίστηκαν τον Οκτώβριο του 2019, με αφορμή μια προγραμματισμένη επίσκεψη της Δόμνας Μιχαηλίδου στο Δημαρχείο Χανίων.

Μάλιστα η σχέση τους φαίνεται ότι είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο, αφού ο Παναγιώτης Σημαντηράκης έχει γνωρίσει τους γονείς της Δόμνας Μιχαηλίδου.

Για τη σχέση της με τον σύντροφό της, μίλησε μεταξύ άλλων στο OK η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η υφυπουργός, ειπε πως:

«Είμαι σε μία σχέση που δεν είναι στην Αθήνα. Θα ήταν όμως εξίσου δύσκολο αν ήμασταν και οι δύο στην ίδια πόλη, δεδομένου του φόρτου εργασίας».

Ερωτώμενη σχετικά με τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να έχει ο ιδανικός για εκείνη σύντροφος, δήλωσε «Σίγουρα να έχει υπομονή, ουσιαστική παιδεία, μόρφωση και πολύ χιούμορ! Χωρίς χιούμορ δεν βγαίνει η ζωή», αναφέρει.

«Σίγουρα θέλω να κάνω οικογένεια, δεν θέλω να συνεχίσω την ζωή μου μόνη. Δεν υπάρχει άγχος του χρόνου, ούτε κάποια πίεση από την οικογένειά μου», τόνισε η Δόμνα Μιχαηλίδου ενώ για το αν μπορούν να συνδυαστούν καριέρα και οικογένεια σημείωσε: «Αν από τη θέση της υφυπουργού Εργασίας θεωρούσα ότι δεν μπορούν να συνδυαστούν και τα δύο, θα ήμουν σίγουρα πολιτικά αποτυχημένη».

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...