21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Δύο από τις δεκατρείς προτάσεις του «πράσινου ταμείου» στο δήμο οροπεδίου Λασιθίου

Ημερομηνία:

Σε σύνολο είκοσι (20) προτάσεων που κατατέθηκαν πανελλαδικά στο πρόγραμμα «Πράσινο Ταμείο» για χρηματοδότηση στον άξονα «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ» ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» 2020 – Β΄ Πρόσκληση, οι δύο (2) ήταν του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου και από τις δεκατρείς (13) που εγκρίθηκαν, επιτυχών ήταν και στις δυο (2) προτάσεις ο δήμος Οροπεδίου.

Οι προτάσεις αφορούν την :

α)Προμήθεια –τοποθέτηση εξοπλισμού για τη δημιουργία –αναβάθμιση παιδικών χαρών Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, (πρώην δημοτικό Σχολείο Τζερμιάδων, Αβρακόντε, Καμινακίου συνολικού προϋπολογισμού 106.474,46 ευρώ.

β)«Ανάπλαση και ανάδειξη κοινοχρήστων χώρων σε επιλεγμένους οικισμού του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου και συγκεκριμένα στον οικισμό Μαγουλά και οικισμό Καμινακίου (περιοχή Αγίας Παρασκευής) Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου προϋπολογισμού 104.995,52 ευρώ

Ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης για την θετική αυτή εξέλιξη ανέφερε: «Ο Δήμος  Οροπεδίου Λασιθίου συνεχίζει και επιτυγχάνει την χρηματοδότηση αναπτυξιακών έργων πνοής μέσω ολοκληρωμένων προτάσεων. Παρακολουθώντας συστηματικά τα χρηματοδοτικά «εργαλεία» και τις ανάγκες της περιοχής συστήσαμεΑντιδημαρχία υποδομών και μεγάλων έργων με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Γιώργο Στρατάκη για την απορρόφηση κονδυλίων από όπου κι αν προέρχονται, Ευρωπαϊκοί και Εθνικοί πόροι,  υλοποιώντας τον κεντρικό μας σχεδιασμό. Συνεχίζουμε τις ολοκληρωμένες υποβολές, αναμένοντας και άλλες χρηματοδοτήσεις. Στόχος και σκοπός της δημοτικής αρχής είναι τόσο να δημιουργήσουμε όσο και να ενισχύουμε συνεχώς τον Δήμο με αναπτυξιακά έργα. Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα των στελεχών μας που διαχειρίζονται τα αναπτυξιακά προγράμματα επιτυγχάνοντας θετικά αποτελέσματα. Επίσης ευχαριστούμε την διοίκηση του «Πράσινου Ταμείου» για την γρήγορη, αποτελεσματική και ουσιαστική ανταπόκριση στην ολοκληρωμένη πρόταση του Δήμου μας».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Σε εξέλιξη το Υπουργικό Συμβούλιο

Ο πρωθυπουργός στην αρχή της τοποθέτησής του κατά τη...

Εργασίες του Δήμου Χανίων στα πεζοδρόμια της οδού Αποκορώνου από τη Δευτέρα 1 Απριλίου

Συνεχίζονται από τον Δήμο Χανίων οι μεγάλες παρεμβάσεις ανακατασκευής...

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ομόφωνα ένοχη για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

Την ομόφωνη ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κατηγορία...