15.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

«Δύο ερωτήματα για την ομιλία Ζελένσκι» από τον Υπονααύαρχο ε.α Βασίλη Πολίτη

Ημερομηνία:

Το σχόλιο του Υποναύρχου ε.α Βασίλη Πολίτη για την ομιλία Ζελένσκι στην ελληνική Βουλή:

Ο κύριος Ζελένσκι πρόεδρος της  Ουκρανίας τελικά καλώς η κακώς αποφασίστηκε να μιλήσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο  την Πέμπτη   7 Απριλίου , παρόλο τις αντιδράσεις 3  κομμάτων της Αντιπολίτευσης .

 Εγώ απλώς θα ήθελα να θέσω δύο ερωτήματα: Πρώτο ερώτημα ο κύριος Ζελενσκι αρχίζοντας την ομιλία του στους Έλληνες βουλευτές θα καταδικάσει άραγε την τουρκική εισβολή και την ΠΑΡΑΝΟΜΗ κατοχή στην Κύπρο; ( Έχει γίνει  η ανάλογη συνεννόηση και προεργασία από ΥΠΕΞ και Ουκρανική Πρεσβεία στην Αθηνα  ;;) 

Δεύτερο ερώτημα θα τολμήσει κανείς από την ελληνική πλευρά να ζητήσει από τον κύριο Ζελένσκι να μιλήσει και στην κυπριακή Βουλή; Η Ουκρανία ζητά να γίνει μέλος ΕΕ γιατί λοιπόν να μη μιλήσει και στο κυπριακό κοινοβούλιο μιας χώρας όπως είναι η ΚΥΠΡΟΣ ,που είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης και που σε μια πιθανή αίτηση εισδοχής της Ουκρανίας θα μπορούσε να θέσει Βέτο;;; 

Ποιος όμως τελικά τολμάει να σηκώσει κεφάλι και να κάνει κάτι τέτοιο στον « ειρηνοποιό»  ΕΡΝΤΟΓΑΝ.  ΚΑΝΕΙΣ  ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ   !!!!!ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ !!!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...