22.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Δύο θανατηφόρα τροχαία μέσα σε λίγες ώρες στα Χανιά – 32 οι νεκροί από τροχαία στην Κρήτη από την αρχή του 2024

Ημερομηνία:

Νεκρή είναι μια 62χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία και σοβαρά τραυματισμένος ο 63χρονος συνεπιβάτης της, μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στο Μάλεμε Χανίων.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν οι δύο Βούλγαροι συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος Ιρλανδός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιρλανδός οδηγός έκανε αναστροφή, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα που κινούνταν κανονικά στο ρεύμα της, να πέσει πάνω του με σφοδρότητα.

Από τη σύγκρουση, η 62χρονη γυναίκα βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ ο 63χρονος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και άνδρες της Τροχαίας, οι οποίοι διερευνούν τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος.

Δεύτερο σοβαρό τροχαίο στα Λενταριανά

Σε δεύτερο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 7:30 το πρωί της Κυριακής στα Λενταριανά, ένας οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η μηχανή ήταν σταματημένη στη διασταύρωση των οδών Παπαναστασίου και Γεωργιακάκη όταν παρασύρθηκε από τζιπ που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Ο οδηγός του τζιπ εγκατέλειψε τον τραυματία στο οδόστρωμα και συνέχισε την πορεία του.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα.

Η Τροχαία Χανίων διερευνά τις συνθήκες και τα αίτια του νέου τροχαίου δυστυχήματος, που ανεβάζει σε 32 τον αριθμό των θυμάτων στην άσφαλτο της Κρήτης από τις αρχές του 2024.

Συλλυπητήρια και έκκληση για προσοχή στους δρόμους

Η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Παράλληλα, απευθύνει έκκληση στους οδηγούς και στους δικυκλιστές να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στους δρόμους και να αποφεύγουν επικίνδυνες συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους και τη ζωή των συνανθρώπων τους.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...