15.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Δύο κρουαζιερόπλοια αυτήν την εβδομάδα στο λιμάνι της Σούδας

Ημερομηνία:

Δύο κρουαζιερόπλοια αναμένονται να καταπλεύσουν αυτήν την εβδομάδα στο λιμάνι της Σούδας. Συγκεκριμένα πρόκειται για τα πλοία CELESTYAL NEFELI, της εταιρείας Celestyal Cruises, μήκους 164 μέτρων που αναμένεται την 13/9/2016 και το THOMSON DREAM, μήκους 244 μέτρων, της εταιρείας THOMSON CRUISES που αναμένεται την 14/9/2016. Τα παραπάνω πλοία, που μεταφέρουν πάνω από 2500 επιβάτες, και 1300 άτομα περίπου πλήρωμα, φέτος μας έχουν επισκεφθεί ξανά αρκετές φορές.

Με την ευκαιρία, πρέπει να αναφερθεί ότι την περασμένη εβδομάδα ο συνολικός αριθμός αφίξεων επιβατών κρουαζιέρας στη Σούδα από την αρχή του 2016 έως σήμερα, ξεπέρασε τα 100.000 άτομα (συγκεκριμένα είναι 104.240 επιβάτες) ενώ ο αριθμός των μέχρι τώρα φετινών κρουαζιεροπλοίων ανέρχεται στις 62 αφίξεις.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ