20.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Δύο κρούσματα της πιο επιθετικής υποπαραλλαγής Όμικρον 2 στην Ελλάδα

Ημερομηνία:

Η υποπαραλλαγή της μετάλλαξης Όμικρον έφτασε και στην Ελλάδα, αφού εντοπίστηκαν δύο εισαγόμενα κρούσματα της Όμικρον 2 στην χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο κρούσματα είναι εισαγώμενα και βρέθηκαν την τελευταία εβδομάδα μετά από ελέγχους στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Παγώνη: Πιο επιθετική από την Όμικρον η νέα μετάλλαξη

Για τη νέα μετάλλαξη που εντοπίστηκε σε Νορβηγία, Δανία, Σουηδία, Βέλγιο και Γαλλία έκανε λόγο η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Όπως σημειώνει, μιλώντας στο MEGA, «Δεν χρειάζεται πανικός. Ξεκίνησε με πέντε έξι περιστατικά στη Νορβηγία, στη Σουηδία και τη Δανία, και μετά έφτασαν τα 60 περίπου περιστατικά. Είναι περίπου σαν την Όμικρον, λίγο πιο επιθετική. Θα τη δούμε, θα τη μελετήσει το ινστιτούτο. Δεν μας ανησυχεί ιδιαίτερα» ανέφερε.

«Λέμε “εμβολιαστείτε όλοι” για να ηρεμήσουμε με αυτή την ιστορία. Ξέρουμε ότι υπάρχει ο ιός, ξέρουμε ότι θα τον έχουμε εδώ, θα τον αντιμετωπίσουμε και θα προχωρήσουμε. Δεν μπορούμε να είμαστε φοβισμένοι κάθε μέρα και να πανικοβαλλόμαστε» είπε.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ