25.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Δύο φορές υποψήφιος για ΕΜΜΥ, εγκατέλειψε τη δημοσιογραφία για να γίνει πορνοστάρ: “Θέλω να πηγαίνω σε μια δουλειά που δεν θα θέλω να αυτοκτονήσω κάθε μέρα”

Ημερομηνία:

Μιλάμε ίσως για μια από τις πιο ακραίες αλλαγές επαγγέλματος. Πρώην δημοσιογράφος με καλή καριέρα σε τηλεοπτικά κανάλια εγκατέλειψε τη δημοσιογραφία για να γίνει… πορνοστάρ σε ταινίες για ομοφυλόφιλους!

Ο Τζιμ Γουόκερ, που σήμερα είναι 44 ετών, δούλεψε επί χρόνια σε τηλεοπτικούς σταθμούς στις ΗΠΑ όπως το Fox και το CBS, ήταν υποψήφιος δύο φορές για βραβείο ΕΜΜΥ και έχει κάνει συνεντεύξεις με προέδρους των ΗΠΑ και την φετινή υποψήφια των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον.

Ωστόσο, όπως ομολόγησε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα New York Post, η διαρκής πίεση της διεύθυνσης των τηλεοπτικών σταθμών όπου δούλευε για πιο «εντυπωσιακή» θεματολογία και υπερβολές για να αυξηθεί η τηλεθέαση τον έκαναν να θέλει να εγκαταλείψει το επάγγελμα.

“Ξέρεις, αγαπώ να λέω καλές ιστορίες, αλλά δε μου άρεσε η συνεχής πίεση από τη διεύθυνση για πιο εντυπωσιακές και υπερβολικές ειδήσεις από ότι πραγματικά συνέβαινε, απλά για να ανέβουν τα ποσοστά της τηλεθέασης”

Ρόλο στη ριζική αλλαγή καριέρας φαίνεται ότι έπαιξε και ο θάνατος του συντρόφου του. Όπως και να έχει, ο Γουόκερ, μετά από σκέψη μερικών ετών, αποφάσισε να στραφεί στο πορνό, τονίζοντας ότι «η ιστορία μου είναι μια ιστορία διαφυγής από ένα “τοξικό” περιβάλλον. Είτε το κάνω επί μακρόν είτε για λίγο, θέλω να πηγαίνω σε μια δουλειά που δεν θέλω να αυτοκτονήσω κάθε μέρα».

topontiki.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ