17.8 C
Chania
Friday, December 12, 2025

Δύο χρόνια μετά τον θάνατο της Κορίνας, τίποτα δεν άλλαξε στη Γαύδο

Ημερομηνία:

Η Έφη Γεωργακά ανέρτησε κείμενο στη σελίδα “Γαύδος Ενημέρωση” με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από τον θάνατο της Κορίνας, από ένα ασήμαντο στην ουσία δυστύχημα, επειδή τίποτα δε λειτούργησε σωστά στη Γαύδο.

Γράφει η κ. Γεωργακά:

Σαν σήμερα….πριν δύο χρόνια…. Η Κορίνα, ένα νέο κορίτσι που αγαπούσε τη Γαύδο, έφυγε από τη ζωή, επειδή τίποτα δεν λειτούργησε σωστά.

Δύο χρόνια μετά, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Καμία παρέμβαση στα επικίνδυνα σημεία των απαράδεκτων δρόμων της Γαύδου. Ατέλειωτα χρόνια φτιάχνονται οι δρόμοι της Γαύδου….

Λεφτά, λεφτά, λεφτά….έργα ,έργα, έργα…. Κι όλοι εμείς στο έλεος του Θεού. Όπως η Κορίνα, που κανείς δεν μιλάει για αυτό. Σαν να μην έγινε σε αυτό το νησί.

Το ίδιο συνέβη και με τον Ερμή. Ένα σύστημα που δεν μπορεί να ανταποκριθεί πουθενά.

Γαύδος. Η μικρογραφία της κοινωνίας μας.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χριστουγεννιάτικες δράσεις στα ΚΑΠΗ & το ΚΗΦΗ του Δήμου Χανίων

Στο πνεύμα των εορταστικών ημερών, τα ΚΑΠΗ και...

“Δίνουμε Αίμα – Δίνουμε Ζωή”: Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δημαρχείο Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών...

Ρέθυμνο: «Μάχη» στα Δασαρχεία για τους βοσκότοπους – Κάλεσμα Γ. Βενιεράκη για κοινωνική συστράτευση

Ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ρεθύμνου, Γιώργος Βενιεράκης, εξηγεί...