14.3 C
Chania
Τρίτη, 17 Μαρτίου, 2026

Δ. Παπαδημούλης: “Η θέση “το χρέος είναι παράνομο, δεν χρωστάμε”, δίνει εύκολα συγχωροχάρτι σε ΝΔ κ ΠΑΣΟΚ” – Έσπευσε να συμφωνήσει και ο Άδωνις

Ημερομηνία:

Φαίνεται ότι δε συμφωνούν όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ με τα πορίσματα της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος. Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ευρωβουλευτής και κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αρνείται τη θέση “το χρέος είναι παράνομο” γιατί, σύμφωνα με μήνυμα με ανέρτησε στο twitter “δίνει εύκολα συγχωροχάρτι σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τα ελλείμματα, τα σκάνδαλα και τα χρέη πολλών ετών”.

Σημειώνεται ότι η Επιτροπή Αλήθειας της Βουλής για τη χρέος της οποίας πρόεδρος είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατέληξε στο συμπέρασμα πως δημόσιο χρέος ύψους τουλάχιστον 242 δισ. ευρώ είναι παράνομο, αθέμιτο και επονείδιστο.

Μετά την αναγραφή του σχετικού μηνύματος μεταξύ αυτών που έσπευσαν να τον συγχαρούν για την δήλωσή του ήταν και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος δήλωσε, “Αυτά τα λέτε για να τα ακούσει η κ. Κωνσταντοπούλου προφανώς. Επιτελούς και μία θετική και φιλοευρωπαϊκή κίνηση από σας”.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήλωση-βόμβα του υφυπουργού Ναυτιλίας: Η Ελλάδα έχει κάθε λόγο να στείλει το ναυτικό στα Στενά του Ορμούζ

Ο Στέφανος Γκίκας, υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μιλώντας,...

Υπόθεση Σήφη Βαλυράκη: Συνεχίζεται αύριο η δίκη

Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί αύριο, Τρίτη 17 Μαρτίου...

Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης: Άμεση εφαρμογή της απόφασης του Αρείου Πάγου για τα δάνεια του Νόμου Κατσέλη ζητούν οι Κρητικοί δανειολήπτες

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης ζητά από τους υπουργούς Πιερρακάκη και Θεοδωρικάκο την άμεση εφαρμογή της απόφασης του Αρείου Πάγου για τα δάνεια του Νόμου Κατσέλη.

Ψήφισμα μαθητών από το Γυμνάσιο Κολυμβαρίου για τον πόλεμο στο Ιράν

Το Δεκαπενταμελές Συμβούλιο Μαθητών του Γυμνασίου Κολυμβαρίου εξέδωσε ψήφισμα καταγγέλλοντας την επίθεση ΗΠΑ-Ισραήλ στο Ιράν και ζητώντας μη συμμετοχή της Ελλάδας.