15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Δ. Φραγκάκης: Αποφασιστικό βήμα για την υλοποίηση του νέου Δικαστικού Μεγάρου Χανίων

Ημερομηνία:

Δήλωση Δ. Φραγκάκη:

Η σημερινή (12.03.2021) έγκριση από τη Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ 12 δικαστικών μεγάρων σε όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων και του νέου Δικαστικού Μεγάρου Χανίων, είναι ένα πολύ σημαντικό πρώτο βήμα για να ξεκινήσει ένα από τα μεγαλύτερα έργα στα Χανιά.

Η δημιουργία ενός σύγχρονου, νέου κτηρίου για το Δικαστικό Μέγαρο Χανίων αποτελούσε χρόνια ανάγκη για τον νομό. Με την εισήγηση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και την σχετική απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής, μπαίνει πλέον στις ράγες υλοποίησης ένα μεγάλο και χρήσιμο έργο υποδομής για τους πολίτες και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στον Υπουργό Υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Γιώργο Καραγιάννη.

Γνωρίζω από πρώτο χέρι τις απαιτήσεις προετοιμασίας και υλοποίησης ενός έργου ΣΔΙΤ, καθώς ήμουν από τους πρωτεργάτες της έγκρισης και εξέλιξης του μεγάλου έργου των οχτώ νέων σχολικών μονάδων στον Δήμο Χανίων. Το ΣΔΙΤ του Δικαστικού Μεγάρου θα χρειαστεί κι αυτό πολλή δουλειά και χρόνο, αλλά κυρίως συνεννόηση και συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων, προκειμένου να προχωρήσει και να υλοποιηθεί. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε αυτή την ευκαιρία.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ