14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Είδηση ΣΟΚ….Νεκρός βρέθηκε o επιχειρηματίας Χάρης Καλαθάκης

Ημερομηνία:

Το άτυχο άνδρα εντόπισαν νεκρό στο σπίτι του, συγγενείς του .

 Φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα, αλλά όχι οικονομικής φύσεως

 Νεκρός βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 19-6-2013 στο σπίτι του στην Κηπούπολη Ηρακλείου, από την οικογένειά του, ο 50χρονος επιχειρηματίας του Ηρακλείου, με καταγωγή από τις Αρχάνες Χάρης Καλαθάκης.

  Ο άτυχος άνδρας ήταν γνωστός, λόγω της έντονης επιχειρηματικής δράσης που είχε αναπτύξει, στο χώρο της ομορφιάς, ως ιδιοκτήτης της εταιρείας Creta Natura, κατατάσσοντάς τον στους επιτυχημένους της Κρήτης.

  Ο Χάρης Καλαθάκης πριν ασχοληθεί  με τις επιχειρήσεις ,για αρκετά χρόνια ήταν υπεύθυνος Δημοσιών Σχέσεων της Ναυτιλιακής Εταιρείας των Μινωικών Γραμμών με πλούσιο και εποικοδομητικό έργο.

 Ήταν δε αγαπητός στους συναδέλφους του αλλά και με όσους είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του .

  Ο 50χρονος, ο οποίος ήταν ένας ευαίσθητος άνθρωπος, γεγονός που τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό σε φίλους και συνεργάτες, φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα το τελευταίο διάστημα, αλλά όχι οικονομικής φύσεως.

  Ήταν διαζευγμένος και δεν είχε παιδιά

  Φως στα αίτια θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

  Η είδηση του θανάτου του μας διέλυσε..

 Είχα προσωπικά την τύχη να συνεργαστώ μαζί του αρκετά χρόνια και να είναι ένας από τους καλούς μου φίλους.

 Φίλε Χάρη…πάντα θα σε θυμάμαι..

  Γιώργος Μοσκοβίτης

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ