25.7 C
Chania
Monday, October 7, 2024

Εβδομάδα δράσεων για την οδική ασφάλεια στα Χανιά

Ημερομηνία:

Ο Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Τροχαίων Δυστυχημάτων Περιφέρειας Κρήτης “Ο Άγιος Χριστόφορος” ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δράσεων για την οδική ασφάλεια επ΄ευκαιρία της προκυρηχθείσας από τον ΟΗΕ Δεκαετίας Δράσεων 2011-2020 και της Παγκόσμιας Ημέρας Μνήμης των Θυμάτων των Τροχαίων Δυστυχημάτων του ΟΗΕ (3η Κυριακή Νοεμβρίου) Διοργανώνει εβδομάδα δράσεων στην πόλη των Χανίων και της Κισσάμου από 10/11 μέχρι 16/11, με τη συμμετοχή και στήριξη της Εκκλησίας, των Αυτοδιοικητικών Αρχών, της Εκπαιδευτικής και Μαθητικής Κοινότητας , Φορέων και Υπηρεσιών του Νομού.

Ο Σύλλογος υπέβαλε αρμοδίως σχετική πρόσκληση στον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά όπως παραστεί και τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση αυτή και επί πλέων προτείνει όπως κληθούν να παραστούν στο μοναδικό Παγκοσμίως Πάρκο Τροχαίων Δυστυχημάτων “Χρήστου Πολέντα” και τιμήσουν με την παρουσία τους όλα τα θύματα των Τροχαίων θανάτων.

Ο Πρόεδρος και ο τέως Πρόεδρος των Η.Π.Α. κ. Μπαράκ Ομπάμα και κ. Μπίλ Κλίντον οι οποίοι ως γνωστόν έχουν χάσει τον πατέρα τους σε Τροχαίο Δυστύχημα και έχουν βιώσει τις τραγικές συνέπειες ενός Τροχαίου Θανάτου. Με την παρουσία των ως άνω υψηλών προσκεκλημένων εκτιμάτε ότι θα σηματοδοτηθεί μια νέα εποχή για την Παγκόσμια αντιμετώπιση της Μάστιγας των Τροχαίων Θανάτων – Αναπηριών.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ