17.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Εθελοντική Καθαριότητα παραλίας Αφράτων στο Δήμο Πλατανιά…. όχι από τους Αμερικάνους | Φωτός

Ημερομηνία:

Αν και έχουμε συνηθίσει να λαμβάνουμε δελτία τύπου για “εθελοντικούς” καθαρισμούς παραλιών από το τμήμα Δημόσιων Σχέσεων των Αμερικάνικων Βάσεων, αυτή τη φορά ο καθαρισμός ήταν εθελοντικός αλλά και με συνδρομή εργατών και οχήματος του Δήμου Πλατανιά, καθαρίστηκε η παραλία “Σφουγγάρες” στην περιοχή Αφράτα.

Διαβάστε τι αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου:

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου ξεκίνησε ο καθαρισμός της παραλίας “ Σφουγγαρές” της Τ.Κ. Αφράτων από τις περιβαλλοντικές ομάδες Plasticfreegreece & Π3= Plastic Pollution Prevention , clean Beaches in kissamos με τη συνδρομή συνεργείου εργατών και οχήματος του Δήμου Πλατανιά και με τον συντονισμό από τον εθελοντή κ. Σπύρο Πετράκη .

Λόγω του δύσβατου της παραλίας οι εθελοντές με τη βοήθεια συνεργείου του Δήμου Πλατανιά ,αφαίρεσαν πλαστικά και άλλα απορρίμματα – 30 μεγάλες σακούλες απορριμάτων- τα οποία μετέφερε συνεργείο του Δήμου σε κάδους ανακύκλωσης.

Η συμμετοχή των εθελοντών ήταν μεγάλη, όπως και το ενδιαφέρων τους να καθαρισθεί η παραλία και να επανέλθει στη φυσική της κατάσταση.

Ο Δήμος Πλατανιά τους ευχαριστεί για την περιβαλλοντική τους ευαισθησία και θα συνεχίσει να είναι αρωγός στις προσπάθειες τους.

Δόθηκε ραντεβού για να υπάρξει συνέχεια στον καθαρισμό της παραλίας

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ