25.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Εισβολή αναρχικών σε γραφείο συμβολαιογράφου: “Μην τολμήσεις να ξανακάνεις πλειστηριασμούς”

Ημερομηνία:

Περίπου στη μία το μεσημέρι, μια ομάδα 12 με 15 αναρχικών εισέβαλε στο γραφείο μιας συμβολαιογράφου στην οδό Μπόταση 12 στα Εξάρχεια και το έκανε γυαλιά-καρφιά για τους πλειστηριασμούς.

Την ώρα της εισβολής στο γραφείο ήταν η συμβολαιογράφος την οποία οι δράστες δεν πείραξαν, έσπασαν όμως τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και προξένησαν και άλλες ζημιές πετώντας και μαύρες μπογιές και στη συνέχεια έφυγαν, αφού πέταξαν τρικάκια με συνθήματα «ενάντια στους πλειστηριασμούς, ηλεκτρονικούς ή μη».

Η συμβολαιογράφος μίλησε στους δημοσιογράφους για την τρομακτική εμπειρία που έζησε μέσα στο γραφείο της στα Εξάρχεια. «Κατά τις 13:00 η ώρα χτύπησαν το κουδούνι. Δεν άνοιξα. Εξακολουθούσαν να χτυπούν επίμονα… Δεν τους άνοιγα γιατί κατάλαβα… Δεν είχα κάποιο ραντεβού. Με αποτέλεσμα να σπάσουν την πόρτα με λοστούς. Εισέβαλαν στο γραφείο γύρω στα 15 άτομα, δεν με πειράξανε, είχαν κουκούλες και γυαλιά. Μου φώναξαν «μην κουνηθείς, δεν θα σε πειράξουμε, αλλά μην τολμήσεις να ξανακάνεις πλειστηριασμούς». Με τα λοστάρια που κρατούσαν κατέστρεψαν τα πάντα».

Οι δράστες αναζητούνται από την Αστυνομία.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ