11.8 C
Chania
Κυριακή, 1 Μαρτίου, 2026

Εκδήλωση για “Ζητήματα Παιδείας” στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Ημερομηνία:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πνευματικού Κέντρου Χανίων αύριο Παρασκευή 8 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 διοργανώνει εκδήλωση με την οποία ανοίγει τον κύκλο συζητήσεων “Ζητήματα Παιδείας”. Για την αναγκαιότητα της Παιδείας σήμερα, θα συν-ομιλήσουν οι Κωνσταντίνος Καβουλάκος, αναπ. Καθηγητής Τομέα Φιλοσοφίας, Τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών Πανεπιστημίου Κρήτης, ο οποίος θα εισηγηθεί το θέμα «Παιδεία και Κρίση» και ο Μανόλης Δαφέρμος, επικ. Καθηγητής, Τμήμα Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης, ο οποίος θα προσεγγίσει το ερώτημα «Τί είδος Παιδείας έχουμε ανάγκη;»

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιράκ: Απόπειρα εισβολής διαδηλωτών στο συγκρότημα της πρεσβείας των ΗΠΑ στη Βαγδάτη

Εκατοντάδες διαδηλωτές αποπειράθηκαν να καταλάβουν σήμερα το πρωί τον...

«Θα σας κάνουμε να ικετεύετε»: Το Ιράν υπόσχεται εκδίκηση για τις επιθέσεις ΗΠΑ – Ισραήλ και την δολοφονία του Χαμενεΐ

Η δολοφονία του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ και τα πλήγματα στο ιρανικό έδαφος έχουν...

ΚΚΕ: Ανάρτηση γιγαντοπανό στο παλιό λιμάνι των Χανίων με σύνθημα κατά της βάσης της Σούδας

Οι οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα Χανιά ανάρτησαν γιγαντοπανό στο παλιό λιμάνι με σύνθημα κατά της βάσης της Σούδας. Κάλεσμα σε συλλαλητήρια σε Χανιά, Ηράκλειο και Ρέθυμνο.

Πλακιάς: «Μας παρέσυρε η δημοσιότητα, δεν έπρεπε να πολιτικοποιηθούν τα Τέμπη»

Τρισάγιο σε εκδήλωση μνήμης έκανε η οικογένεια Πλακιά στην...