13.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Εκδήλωση για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Ημερομηνία:

Τις ευχαριστίες της προς τα μέλη της Ένωσης Ιδιοκτητών Καθηγητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Χανίων  και του Συλλόγου  Ιδιοκτητών Καθηγητών  Φροντιστηρίων Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Χανίων (Palso)  για τη συμβολή και στήριξή τους στην υλοποίηση και  λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, εξέφρασε η Δημοτική Αρχή των Χανίων, σε μία τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Χανίων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, η αρμόδια αντιδήμαρχος, κ. Χρυσούλα Χατζηδάκη, η πρόεδρος του Συλλόγου Καθηγητών Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (PALSO) Χανίων κ. Ελένη Βλαζάκη, η πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Καθηγητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Χανίων κ. Ρούλα Βουράκη, καθώς και μέλη των δύο συλλόγων  και η Προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων κ. Ελένη Κτενιαδάκη.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτούργησε για πρώτη φορά φέτος  σε μία από κοινού συνεργασία του Δήμου Χανίων  και των Ιδιοκτητών Καθηγητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων Γλωσσών  -PALSO αναγνωρίζοντας  τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης  στη ζωή των συμπολιτών μας  ανέφερε ο Δήμαρχος  Χανίων  .

΄Εχοντας προτεραιότητα μας  να βοηθήσουμε  όσο το δυνατόν περισσότερο τις κοινωνικές ομάδες  που χρειάζονται  την υποστήριξη μας  και με την πρόθυμη και καθ΄ όλα εθελοντική συμμετοχή  των φροντιστηρίων   οι οποίοι δωρεάν προσέφεραν  τις υπηρεσίες  τους  στους μαθητές της πόλης μας  δόθηκε η δυνατότητα σε παιδιά  οικογενειών που αποδεδειγμένα βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία ή δυσχέρεια   και τα οποία επιλέχθηκαν από κοινή επιτροπή της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και των  δύο συλλόγων να παρακολουθήσουν  δωρεάν  μαθήματα .

Αξίζει να σημειωθεί ότι  για την φετινή χρονιά  παρακολουθούν μαθήματα για τις τρεις τάξεις του Λυκείου και μαθήματα ξένων γλωσσών  122 παιδιά.

Τέλος ο Δήμαρχος Χανίων απένειμε τιμητική πλακέτα στους Προέδρους των δύο συλλόγων ενώ μετά την πολύ πετυχημένη συνεργασία της φετινής χρονιάς  αλλά και την πολύτιμη προσφορά στους μαθητές της πόλης μας και των οικογενειών τους  ήδη συζητήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας για την επόμενη σχολική χρονιά .

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ