16.5 C
Chania
Sunday, February 8, 2026

Εκδήλωση για το ελαιόλαδο στο Ρέθυμνο

Ημερομηνία:

Ημερίδα με θέμα «Γευστική και Υγιεινή υπέροχη του Ελαιολάδου», αλλά και έκθεση και γευσιγνωσία διοργανώνεται στις 24 Οκτωβρίου από τον ΣΕΔΗΚ, το Δήμο Ρεθύμνου και το Δίκτυο Ελαιογραφίες στο Σπίτι του Πολιτισμού στο Ρέθυμνο.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει: • Ημερίδα με θέμα: Γευστική και Υγιεινή υπέροχη του Ελαιολάδου. Κατά τη διάρκειά της θα παρουσιαστούν εισηγήσεις από διαιτολόγους – διατροφολόγους κι έρευνες για τον τουρισμό στην Κρήτη, που αφορούν στη χρήση ελαιολάδου στα φαγητά κυρίως τα τηγανητά, ενώ θα επισημανθούν οι επιβλαβείς επιδράσεις που μπορούν να προκύψουν από τη χρήση των σπορελαίων.

• Έκθεση και γευσιγνωσία φαγητών και προϊόντων Ελαιολάδου των μελών των Δικτύων «Ελαιογευσίες» Κρήτης και Κύπρου

• Γενική Συνέλευση και εκλογές του Δικτύου «Ελαιογευσίες» Κρήτης.

Οι εκδηλώσεις αυτές αποτελούν μέρος του έργου «Αναβάθμιση ποιότητας και προώθηση εμπορίας ελαιολάδου» το οποίο υλοποιεί ο ΣΕΔΗΚ σε συνεργασία με το Υπουργείο Γεωργίας της Κύπρου στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου».

Γι’ αυτό σ’ αυτές θα μετάσχουν ενεργά τα Δίκτυα «Επιχειρήσεων Αποκλειστικής Χρήσης Ελαιόλαδου» που ιδρυθήκαν στο πλαίσιο του έργου  από τον ΣΕΔΗΚ σε Κρήτη και Κύπρο.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χίος: Πηγή της Frontex διαψεύδει τον Θ. Πλεύρη στα περί μη αναγκαιότητας λειτουργίας της κάμερας

Ο υπουργός Μετανάστευσης και (άρνησης) Ασύλου, ψεύδεται όταν υποστηρίζει ότι...