17.8 C
Chania
Friday, December 12, 2025

Εκδήλωση δήμου Πλατανιά και τοπικών φορέων για τη Μάχη της Κρήτης

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Ταυρωνίτη, την Τοπική Κοινότητα Καμισιανών, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ταυρωνίτη και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμισιανών – Ραπανιανών «Η Θαλαία», σας προσκαλούν αύριο Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013 και ώρα 8:00 μ.μ. να τιμήσετε με την παρουσία σας εκδήλωση στο Μνημείο Εκτελεσθέντων Ταυρωνίτη, στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων του Δήμου Πλατανιά για τον εορτασμό της Μάχης της Κρήτης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

8:00μ.μ., Επιμνημόσυνη δέηση

  • · Χαιρετισμοί
  • · Ομιλία για τα γεγονότα από την Πρόεδρο του ΠολιτιστικούΣυλλόγου Ταυρωνίτη κ. Κατάκη Ευτυχία
  • · Κατάθεση στεφάνων
  • · Ενός λεπτού σιγή
  • · Εθνικός Ύμνος
  • · Πέρας τελετής
  • · Θα ακολουθήσει παραδοσιακό κέρασμα από τους Πολ/κους Συλλόγους

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΕΣΥ: Όχι στην υποκατάσταση δημοσιογράφων από εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης

Την έντονη αντίθεσή της σε πρακτικές ΜΜΕ που επιχειρούν...

24ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 16 Δεκεμβρίου για τον προϋπολογισμό

24ωρη πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, ημέρα ψήφισης...

Εισαγγελική παρέμβαση για τη σιωπή του “Φραπέ” στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών μπαίνει ο Γιώργος Ξυλούρης,...