18.2 C
Chania
Thursday, January 15, 2026

Εκδήλωση μνήμης για τα δέκα χρόνια από τον θάνατο του ποιητή Γιώργη Μανουσάκη

Ημερομηνία:

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Χανίων, ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ οργανώνουν εκδήλωση μνήμης για τα δέκα χρόνια από τον θάνατο του ποιητή Γιώργη Μανουσάκη τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018, στις 8 μ.μ. στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου.

Η Αγγελική Καραθανάση-Μανουσάκη θα αναφερθεί σε «Στιγμές της ποιητικής πορείας του Γιώργη Μανουσάκη» και μαζί της ο Μιχάλης Βιρβιδάκης θα αποδώσει με τη φωνή του τα λόγια του ποιητή. Φίλες και φίλοι της ποίησης του Γ. Μανουσάκη θα διαβάσουν κάποιο αγαπημένο τους ποιητικό κείμενό του. Τέλος, άλλοι ποιητές θα διαβάσουν ποιήματά τους αφιερωμένα στον τιμώμενο ποιητή.

Ο μουσικός Γιάννης Κατσικανδαράκης θα γεφυρώνει μουσικά τις ενότητες των ποιημάτων με δικές του πιανιστικές συνθέσεις.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ