11.8 C
Chania
Friday, December 12, 2025

Εκδήλωση στο σχολείο 2ης Ευκαιρίας Κισσάμου

Ημερομηνία:

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κισσάμου, σας προσκαλεί σε ανοιχτή ομιλία που διοργανώνει ο φορέας μας, την Πέμπτη 31 Μαίου 2012 και ώρα 6:30μμ, με θέμα: «Χρήση Νόμιμων & Παράνομων Ουσιών – Κάπνισμα, Μια σύγχρονη απειλή».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ΕΠΑΛ Καστελλίου.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι η κα Τερεζάκη Αλεξάνδρα-κοινωνιολόγος εκ μέρους του ΟΚΑΝΑ Χανίων, η κα Βουλγαράκη Όλγα- ιατρός πνευμονολόγος και η κα Μαυριγιαννάκη Μαρία- ψυχολόγος, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας Κολυμπαρίου & Καστελλίου.

Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας αποτελούν ένα ευέλικτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διαμορφώνεται με βάση τις εκπαιδευτικές ανάγκες των εκπαιδευομένων. Παράλληλα, οι εκπαιδευόμενοι αποκτούν γνώσεις, εμπειρίες, αναπτύσσουν δεξιότητες, διαμορφώνουν αντιλήψεις, στάσεις και συμπεριφορές.

Ως εκ τούτου, η παρουσία σας στην εκδήλωση μας, θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα προάγει το πνεύμα ενημέρωσης και επιμόρφωσης στην εκπαιδευτική αλλά και ευρύτερη τοπική κοινωνία.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία το νέο κύκλωμα στην Κρήτη

τον σχηματισμό δικογραφίας για 15 άτομα και συνολικά για...