13.8 C
Chania
Monday, December 15, 2025

Εκδήλωση της Airbnb στα Χανιά την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου – Συζήτηση με πολίτες

Ημερομηνία:

Η Airbnb έρχεται στο Μεσογειακό ΚΕΚ – ΜΑΙΧ την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου σε μία εκδήλωση που σκοπό έχει να απαντήσει ερωτήματα ξενοδόχων αλλά και απλών πολιτών.

Ο country manager της Airbnb στην Ελλάδα, Δημήτρης Πρωτοπαππάς και οι συνεργάτες του θα παρουσιάσουν τον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας και καλές πρακτικές για τη δημιουργία μιας ελκυστικής καταχώρησης με στόχο τη μεγιστοποίηση των κρατήσεων και την αύξηση της πληρότητας.

Η παρουσίαση απευθύνεται σε ξενοδόχους και ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων που διαθέτουν σήμα ΕΟΤ καθώς και σε διαχειριστές, ιδιοκτήτες κατοικιών που μισθώνουν ή ενδιαφέρονται να μισθώσουν τα ακίνητά τους με βραχυχρόνια μίσθωση και θέλουν να ενημερωθούν για τη διαδικτυακή πλατφόρμα της Airbnb και τις δυνατότητές της και να πάρουν συμβουλές, ώστε να:

• καταχωρήσουν το κατάλυμά τους
• προωθήσουν την καταχώρησή τους υψηλότερα
• μεγιστοποιήσουν τις κρατήσεις τους
• μετατρέψουν τα ερωτήματα σε κρατήσεις
• γίνουν superhost

Ημέρα και ώρες υλοποίησης για όσους δεν είναι οικοδεσπότες στην Airbnb: Δευτέρα 12/02, 18:00 – 20:30.

Ημέρα και ώρες υλοποίησης για όσους είναι οικοδεσπότες στην Airbnb: Τρίτη 13/02, 18:00 – 19:00.

Τόπος διεξαγωγής: Μεσογειακό ΚΕΚ – ΜΑΙΧ, Αλσύλλιο Αγροκηπίου.

Κόστος συμμετοχής: 35 ευρώ.

Δηλώσεις συμμετοχής: έως και 07/02.

Θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες που δεν είναι οικοδεσπότες να δημιουργήσουν το δικό τους προφίλ ακολουθώντας τις συμβουλές των εκπροσώπων της Airbnb.

Ομιλητές:

• O Δημήτρης Πρωτοπαππάς είναι μέρος της ομάδας της Airbnb από τον Ιούλιο του 2013 και έχει τη γενική ευθύνη της Στρατηγικής και του Marketing για την Ελλάδα.

• Η Βιβή Μανώλη και ο Γιώργος Κατσούρης είναι Senior Account Manager at Airbnb.

Πληροφορίες – εγγραφές: Μεσογειακό ΚΕΚ – ΜΑΙΧ, Αλσύλλιο Αγροκηπίου, τηλ.: 28210 35000, εσωτ. 602, email: kek@maich.gr, καθημερινά 09:00 – 15:00.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καρυστιανού: «Το κίνημα μπορεί να γίνει κόμμα»

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ιδρύσει κόμμα η Μαρία Καρυστιανού,...

Τιμές τροφίμων στην Ευρώπη: Ποιες χώρες είναι οι πιο ακριβές και πού κατατάσσεται η Ελλάδα

Η Ευρώπη είναι μια ποικιλόμορφη ήπειρος με σημαντικές διακυμάνσεις στις τιμές...