18.8 C
Chania
Wednesday, May 8, 2024

“Εκλεκτέ φίλε των Ροταριανών”: Άλλαξε η διοίκηση στην αμερικάνικη βάση της Σούδας και ο Ροταριανός Όμιλος ήταν εκεί

Ημερομηνία:

Στα Χανιά, πέρα αυτών που είναι αντίθετοι στην αμερικανονατοϊκή στρατιωτική παρουσία υπάρχουν και αυτοί που είναι υπέρ και σπεύδουν να ανταποκριθούν στις προσκλήσεις και να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις εντός των βάσεων. Τέτοια είναι η περίπτωση με τον Ροταριανό Όμιλο Χανίων που με δελτίο τύπου που έστειλε στην εφημερίδα μας ενημέρωσε ότι στην «αμερικάνικη ναυτική ευκολία Σούδας» είχαμε αλλαγή διοίκησης.

Τη θέση του ως σήμερα διοικητή, πλοίαρχου Μάικλ Μουρ ανέλαβε ο πλοίαρχος Μπραντ Κόλινς.

Τριμελή αντιπροσωπεία του Ροταριανού Όμιλου αποτελούμενη από  τον Πρόεδρο Εμμανουήλ Δελάκη, συνταξιούχο οδοντίατρο και τέως πρόεδρον του οδοντιατρικού Συλλόγου Χανίων, τον Γενικό Γραμματέα Υπτγο ε.α. κύριο Κωτσιόπουλο Δημήτριο και τον ταμία κύριο Πελεκανάκη Γεώργιο, έμπορο δερματίνων ειδών ήταν εκεί για να αποχαιρετήσει με χαμόγελο τον απερχόμενο διοικητή με τα εξής λόγια:

Εκλεκτέ φίλε των Ροταριανών Χανίων,

Κατεχόμεθα από ανάμεικτα συναισθήματα, λύπης, διότι ένας διακεκριμένος φίλος μας αναχωρεί από την πόλη μας, τα ωραία Χανιά, για να υπηρετήσει την πατρίδα του σε άλλη στρατιωτική αποστολή, αλλά και χαράς, διότι αναλαμβάνει υψηλότερα καθήκοντα.

Κατά το χρονικό διάστημα της παραμονής σας στο νομό μας, μας περιβάλατε με αγάπη και φιλία και επανειλημμένως μας τιμήσατε, καλώντας μας στην οικία σας, αλλά και εσείς επισκεφτήκατε τον όμιλό μας και τιμήσατε αυτόν με την παρουσία σας καθώς και της συζύγου σας.

Σας ευχόμεθα κάθε ευτυχία και χαρά, και εις ανάμνηση της εδώ παρουσία σας, σας επιδίδομε το λάβαρο του Ομίλου μας δια να μας ενθυμείστε πάντοτε με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Στο αναλαμβάνοντα Δκτή ευχόμεθα κάθε ευτυχία στα νέα του καθήκοντά και ελπίζουμε βάσιμα, να έχουμε την ίδια συνεργασία και να αναπτύξουμε τους αυτούς δεσμούς μετά του προκατόχου του.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ