15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πρώην υπουργός του Σημίτη προτείνει κοινή κάθοδο Λοβέρδου – Ανδρουλάκη

Ημερομηνία:

Την κοινή κάθοδο του Ανδρέα Λοβέρδου και του Νίκου Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές προτείνει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ζαφειρόπουλος.

Με άρθρο του ο κ. Ζαφειρόπουλος ασκεί σφοδρότατη κριτική στην απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, σημειώνοντας ότι η απόφαση αυτή «συμπυκνώνει και εκφράζει την καταδικασμένη αντίληψη ότι οι πολιτικοί [κομματικοί] φορείς στην Ελλάδα αποτελούν «ιδιοκτησία» των … «κληρονόμων» του Ιδρυτή τους».

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρώην υπουργός και επί χρόνια στενός συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου, υποστηρίζει πως θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση των σοβαρών υποψηφίων του κόμματος. Συγκεκριμένα προτείνει: «Η μόνη ενδεδειγμένη – κατά τη γνώμη μας – απάντηση στην αμετροέπεια και την αλαζονεία και προκειμένου να εμποδιστεί η παρακμιακή πορεία της Προοδευτικής Παράταξης, είναι η κοινή κάθοδος στη διαδικασία ανάδειξης νέου Προέδρου του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ των Ανδρέα Λοβέρδου και Νίκου Ανδρουλάκη. Η δημιουργία μιας ισχυρής Νέας Ηγεσίας με Πρόεδρο τον Ανδρέα Λοβέρδο και Αντιπρόεδρο το Νίκο Ανδρουλάκη θα αποτελέσει ”φιλί της ζωής” για την Προοδευτική Παράταξη».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...