25.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Εκλογές στο Επιμελητήριο Χανίων

Ημερομηνία:

Από την εκλογική επιτροπή του Επιμελητηρίου Χανίων ανακοινώνεται ότι οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης στο Επιμελητήριο Χανίων θα διενεργηθούν στις 5 & 6 Δεκεμβρίου 2011 από τις 8:00 π.μ. έως 19:00 μ.μ. στο κτίριο του Επιμελητηρίου Χανίων, οδός Ελ. ενιζέλου 4, Χανιά, 1ος όροφος.

Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν ΜΟΝΟ οι επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου (φυσικά και νομικά πρόσωπα) που είναι εγγεγραμμένα στους οριστικούς εκλογικούς καταλόγους όπως έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου (www.chania-cci.gr).

Επιχειρήσεις που σύμφωνα με τον νόμο έπρεπε να έχουν υποδείξει εκπροσώπους για να καταχωρηθούν στον εκλογικό κατάλογο και δεν υπέδειξαν δεν θα ψηφίσουν.

Το εκλογικό δικαίωμα ασκείται αυτοπροσώπως από τους νομιμοποιούμενους προς τούτο εκπροσώπους με μυστική δια ψηφοδελτίων ψηφοφορία.

Οι εκλογές διενεργούνται για την ανάδειξη των 31 μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Χανίων.

Κανένας ψηφοφόρος δεν μπορεί να έχει περισσότερες από μία ψήφους όσες ιδιότητες και αν έχει. Σε περίπτωση ασκήσεως περισσότερων επαγγελμάτων από το ίδιο φυσικό πρόσωπο, το εκλογικό δικαίωμα ασκείται στην κατηγορία της κατά δήλωση επιλογής του.

Οι εκλογείς προσέρχονται στην εκλογική επιτροπή προσκομίζοντας την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο έγγραφο, από το οποίο αποδεικνύονται τα στοιχεία της ταυτότητάς τους.

Η υπηρεσία του Επιμελητηρίου λόγω των εκλογών δεν θα λειτουργήσει στις 5, 6 και 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011.

Ο Πρόεδρος

Ευαγγελάτος Ιωάννης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προσωρινή φιλοξενία στην Αγυιά για τους μετανάστες που βρέθηκαν στη Γαύδο

Σε χώρο φιλοξενίας στην Αγυιά Χανίων μεταφέρθηκαν και φιλοξενούνται...

Από το Σπολέτο της Ιταλίας στα Χανιά για… εκπαίδευση!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα ευρωπαϊκό έργο “PON...

Αθώος λόγω αμφιβολιών ο Γ. Παπαντωνίου

Aθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου για ξέπλυμα...