19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Εκλογές 2023: Κάλπες τον Μάιο δείχνει ο Μητσοτάκης στους «Πρωταγωνιστές»

Ημερομηνία:

Την απόφασή του για διεξαγωγή των εθνικών εκλογών μέσα τον Μάιο, επιβεβαιώνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, με τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Σταύρο Θεοδωράκη και που θα προβληθεί από την τηλεόραση του Alpha.

21 ημέρες μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 57 επιβάτες, ο πρωθυπουργός παραχωρεί εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στις 22.50 στον Alpha, στους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απαντήσει σε ερωτήσεις νέων ανθρώπων που ήταν επιβάτες στο τρένο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, δηλώνει, πως οι κάλπες θα στηθούν τον Μάιο, χωρίς να αναφέρει την ακριβή ημέρα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, θα είναι η 21η ή η 28η Μαΐου.

Έτσι, κλείνει το θέμα των πρόωρων εκλογών που άνοιξε μετά τα Τέμπη. Τα σενάρια έκαναν λόγο για κάλπες ακόμα και στις αρχές Ιουλίου, ωστόσο όσο ο καιρός περνάει τόσο δυσκολεύει η πρωτιά στις εκλογές για την ΝΔ.

Παράλληλα, ο ίδιος φέρεται να δηλώνει στη συνέντευξη, ότι θα επαναδιαπραγματευθεί τη σύμβαση που υπέγραψε η προηγούμενη κυβέρνηση με την ιταλική εταιρία (Hellenic Train) που αγόρασε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και λειτουργεί τους επιβατικούς σιδηροδρόμους στη χώρα μας.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ